Ja sam rekao, ja ne zamjerim...tako da , sve OK...i vise volim tako kad mi se iskreno kaze.
A sad,.. kod mene je defka isla stvarno odlicno, radio sam sve kako treba..i ispalo je i odlicno.
Ja se pravdati ne namjeravam,..a siguran sam da ce se viditi ogromna razlika ako ikad uzmem hemiju,..a i onda cu otvoreno pisati da sam na hemiji.
Sad necu uzeti tebe u obzir s ovim sto cu napisati..ali mislim, da oni koji za mene kazu da sam na hemiji, ne znaju sta znaci ozbiljan rad, i da ti isti i sa hemijom i ne bi napravili ovakve rezultate,..i to su upravo ti neki koji na hemiji izgledaju kao da tek krecu s treninzima.
Ja prijatelju nisam masivan toliko,..80kg - 176cm,...
a sad kad sam vidio Veljinu sliku novu,..hmmm.. dobro sam se zamislio,...Veljo je zaista masiva, i kvalitetan, odlicna punoca misica,... i kad kazem zamislio, ne zato da mislim da je na hemiji,..nego da i ja natural mogu jos prilicno da izvucem. Ali opet to zavisi od genetike dosta,..
I kad sam vec kod genetike,..prijatelju, ja ne treniram 2-3 godine pa da se moze reci genetika..ovo je preko 6 ipo godina rada neprestalnog, jakih treninga,..prije svega nepropustenih treninga,...a toliko mi je sporo islo da nije normalno,..i morao sam uvijek da mozgam i eksperimentisem za svaku partiju koju hocu da doradim da bi ''normalno'' izgledalo. Tako da do genetike sigurno nije...
I necu ja shvatiti pogresno nista,..isto tako ni ti ovaj moj post.... nne volim se ja ni na koji nacin preppirati,..ali volim da diskutujem