ako mislis da ce pomoci uzecu,..ali mislim da ti veso ipak pretjerujes. rekao sam ti u cemu je stvar,..i ja sams e utripovao najvise zbog tebe.
i onaj dan u terze sam ja jeo prije toga vec 3-4 puta, uz to pun krc povrca kao i inace, jer stvar je u tome da mene psiha jebe ako osjetim glad, pa mislim da idem prazan na trening takod a sam se ja i onaj dan najeo karfiola jebeno, i sira i onda dosao na trening, a koliko sam popio i vode uz to...nabubrim sav..
stanje sad punod rukcije jer sam promjenio nacin ishrane, sutvari sam taj pristup..daleko manje povrca jedem i bolje mi je..sjecam se da sam prosle godine imao jebenih bolova prilikom hodanja doslovno od zatezanja, pa sam imao osjecaj da ce tetive preko stomaka - linea alba pogotovo - da puknu koliko je zatezalo i bolilo.
znas i sam koliko se probava pojebe oko takmicenja, a ja na praznjenju pojedem tonu povrca recimo, jer jedva izdrzim bez hidrata, a bez laksativa sam bio, tako da je NEMOGUCE bilo isprazniti sve to iz sebe. recimo rped balkansko je evc drukcije bilo, i plus sto sams e koristio laksativima i dala se primjetiti razlika..