frendovi hvala vam
pozdrav veliki, i sorry na nejavljanju,..
stisle sad obaveze, dugo sam odsutan bio..a ja sam toliko ispao iz ritma i neorganizovan sam,da ne stizem apsolutno nista.
sad sam jos u OFF-u, treninzi lagani, kardio redovno radim,..ishrana opet po obicaju full clean, iako uleti bilo sta slatko kad god mi se jede..
od ponedeljka onda opet startam i sa treninzima jako
kilaza trenutna je oko 87-88 cini mi se, jutarnja,..forma sasvim OK,..jos dok se voda malo regulise od onog naglog shoka, bice to zadovoljavaju ce
ostao sam duzan slika..
pa evo sa balkanskog i iz bihaca..
iz tuzle imam jako malo slika
evo sa balkanskog par slike,.. inace 3. mjesto sam bio, prezadovoljan sam itekako..ne znam bas jesam li se i tome nadao akd sam vidio konkurente na vaganju..
evo iz bihaca sad .. da ne pricam koliko je ovo tek iznenadjujuce bilo, prije svega sto forma uopste nije bila tempirana za tu vecer, nego za dan poslije,..tako da se nisam pretjerano ni punio..samo malo bolje dehidrirao,sto me je onda sljedeci dan kostalo. Pored onakvih ljudi stajati prvi put na bini, osjecao sam se iskreno kao crv. toliko izgubim percepciju o svom izgledu kad stanem medju ostale takmicare da nije normalno.
Poslije je bilo raznih komenata vezano za ishod , sto mislim da je i normalno,.. al nakon sto sam pogledao slike - iako sam najmanje ego manijak - ne mislim da je ista drugo odigralo ulogu u apsolutnoj, osim simetrije i ostrine u izgledu. vi to mozete opet bolje i da procijenite,..
evo me trenutno
))) buci buci, s tim da sad ima mozda malo vise vode, jer sam ovde 3. dan nakon takmicenja morao da uzmem diuretik podhitno, jer me je voda jako dusila..17-18kg u svega dva dana je bilo previse