Evo malko o sebi, treningu, ishrani..pa ako nesto preskocim, pitajte sto vas zanima...
za mjesec dana 24god, 177cm, trenutna kilaza je 90kg ..bio sam i na 95-96 ove zime ...
kao sto sam rekao trenutno radim defku, sto se ishrane tice, nista specijalno...malo se igram sa kolicinom UH, to je jedino, i kardio sam ubacio malo cesce ujutru nataste LI,..sad za sad ima napretka i ovako, ako stane, uvijek se moze korigirati nesto...
kolicinu P drzim na oko 2g po kg...i to je ujedno i maksimum koji sam ikada unosio,..na masi pridajem veci nacaj UH.
Sto supsa tice, whey...i razmisljam da ubacim sada i bcaa,
sto se treninga tice....hmm..sveukupno oko 6 godina vjezbam...prva godina je bila ono bez palana, bez ikakvog smisla..ali vjerujem da je kod mnogih takou pocetku bilo.
Poslije kako se i znanje usvajalo, i ja sam eksperimentisao,...od treninga sa visokom frekvencijom, ogromnim volumenom do visoko intenzivnih treninga.
Zadnjih skoro 6 mjeseci sam u treninge uvrstavao naprednije tehnike,..znaci kombinirao sam rest pauze, dropp-ove, ekscentrcna ponavljanja, pa i izometrijska ponavljanja... treninzi su bili jako krati, ali ubitacni i sto je vaznije jako efektivni.
U pocetku je tu bio i Alen Radosevic (malibuilder ) koji mi je cesto pomogaoa i davao savjete...kojeg i dan danas upitam za savjet..i hvala mu :p
eto...mmislim da je to ono nesto najosnovnije... pucajte sad s kritikama