Znas kako Gurke,treba svako sebi da nadje ono sto mu odgovara.
Ja recimo se ne slazem s tobom oko takvog splita,sto ne znaci da on nije dobar,vec znaci da meni licno ne odgovara iz razloga sto ja kad odradim ruke,moram napraviti barem 2 cela dana pauze,da bi mi se ruke potpuno oporavile,jer upala tricepsa me drzi i po 3 dana.
Zato je moj split trenutno ovakav:
PON - grudi i prednje rame i listovi
UTO - ledja i zadnje rame
SRE - odmor
CET - noge i listovi
PET - ruke i srednje rame
SUB - odmor
NED - odmor
Dakle,dobar je i tvoj split,ali meni ovaj trenutno odgovara,jer imam 3 dana odmora u nedelji i tad jedem sto je vise moguce da se misici oporave,a izmedju LEDJA I BICEPSA imam 2 dana odmora,kao i izmedju TRICEPSA I GRUDI isto 2 dana odmora,jer time posvecujem barem po meni,totalni oporavak rukama,pa mogu da odradim trening kako treba.
Recimo,sto se tice listova,njih najbolje odradim kad ih radim same na treningu,odradim trening za 15 minuta.
Ali nazalost,ne mogu da stignem da ih radim same,vec moram da ukombinujem sa drugim misicima i onda ih radim prve na pocetku treninga,jer drugacije nikako ne mogu.
Necu da ih radim zadnje na treningu jer ih onda odradim traljavo iz razloga sto jedva cekam da se sto pre zavrsi trening i da idem kuci,pa ih zato radim kao prve na treningu dok je motivacija i snaga na vrhuncu.
Eto to je neko moje misljenje kako meni licno odgovara,pa cu opet s vremena na vreme menjati split za par meseci.