Kre - alkalyn + coffeine + l carnitine + aspirin
i kreni sa kardiom posle 20 min.
Kostace te isto ko i svaki sagorevac (od tih nabrojanih po 5-6 hiljada) a radice te ODLICNO. Imaces snage i previse (od Kre - alkalyn i od kofeina) imaces supstancu koja napada masti a krvotok ce biti podpomognut da izgura sve to.
To sam ja narucio, danas mi stiglo od Pedje i sa tim od ponedeljka krecem u ozbiljnu akciju.
Naravno i BCAA koristim uz ovaj mix.
O NJIMA:
Kre-Alkalyn
je jedini kreatin na tržištu, pH vrednosti 12.
Puferisani kreatin prolazi kroz krvotok “netaknut” da bi nahranio mišiće punom snagom!!!
Puferisani kreatin deluje 10 puta jačom snagom u odnosu na običan kreatin, pa se preporučuje upotreba svega 1,5g dnevno. Kre-Alkalyn neutralizuje mlečnu kiselinu i time omogućava bolje performanse, sprečava zamor i upalu mišića.
Jedna od značajnijih prednosti puferisanog kreatina je što ne izaziva kreatinsku nadutost, niti stomačne tegobe u odnosu na druge kreatinske proizvode!!!
COFFEINE
daje snagu i obezbeđuje energiju
ubrzava gubitak masti
poboljšava performanse treninga
stimuliše centralni nervni sistem
održava mišićne i mentalne sposobnosti na najvišem nivou
L- KARNITIN
Kada je u pitanju sagorevanje masti, povećanje energije i poboljšan otpor mišićnom zamoru, po tome je poznata amino kiselina L-Carnitine. Potpuno je zdrava i bezbedna za uzimanje, nema nikakvih kontra-efekata.
Sagorevač masti - L-Carnitine igra ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija gde se sagoreva u energiju.
Izdržljivost i snaga - klinička istraživanja su pokazala da L-Carnitine podržava izvođenje sportskih aktivnosti i izdržljivost sportista tako što podiže energetski nivo organizma. Kroz veći oslonac na masti radi energije, telo smanjuje zalihe glikogena u mišićima. Sve to kombinovano sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, može da produži kapacitet vežbanja pre zamora.
I aspirin je vec dobro poznat, sprecava zgrusavanje krvi, zdrav je za povremeno koriscenje, ima termo efekat itd itd.
VIdi, imaces i VISE snage nego sto i jedan drugi moze da ti ponudi ili ces bar biti rame uz rame sa najskupljim proizvodima.
Ja cu ovo koristiti zato sto pre posla treniram (kardio) a posle posla teretana.
I ubedjen sam da cu moci sa ovim dodatcima da guram solidno.
HGH, hvala ti na konkretnom predlogu ali treba da znaš sledeće:
Dosta je važno kako ćeš krenuti sa doziranjem pomenutih supstanci kako bi napravio što veći efekat....
Ako koristim samo pre jutarnjeg kardija ugruba računica je sledeća:
1.Krealkalyn košta oko 2.500din - 120tab. za čoveka od 110kg idu verovatno 2-4tab preko dana.Traje 30-45dana.
2.Coffein košta oko 1.000 din - 120tab po 200mg, idu 2-4tab.Traje 30-45dana.
3.L-karnitin košta oko 1.200din - 60tab po 500mg, idu 4tab(mora minimum 2gr).Traje 15dana.
Da bi bio ceo mesec trebaju dva pakovanja, što znači 2.400din.Da ne pominjem koliko je bolje uzeti Acetyl L-Karbitin
ali on je skup koliko i jaki sagorevači...
4.Aspirin je verovatno negde oko 500din za mesec dana.Ovo sam napamet uzeo cenu.
U grubo mu dođe da ovaj miks za 30-45 dana dođe negde oko 6.400din.
Lipo 6 black ili Meltdown košta oko 5.200din i ako se uzimaju 2-4tab. samo pre kardija izađu negde 30dana.
Generalno trebalo bi napraviti eksperiment pa probati i jednu i drugu varijantu pa onda doneti neki sud.
Možda su neki iskusniji već probali ovo pa nam mogu preneti svoja iskustva....
Obavezno prenesi utiske o tvojoj kombinaciji i reci kako si radio doziranja..
Pozdrav