Koji je po vama jaci i efektniji sagorevac (najvise iz uskustva, manje iz nutrition fact-a) dyma burn extreme i shred matrix ?
Citat: ghg Mart 03, 2015, 01:43:39 pre podneKoji je po vama jaci i efektniji sagorevac (najvise iz uskustva, manje iz nutrition fact-a) dyma burn extreme i shred matrix ? shred matrix
Citat: Pedja_Petrovic Mart 03, 2015, 10:08:28 pre podneCitat: ghg Mart 03, 2015, 01:43:39 pre podneKoji je po vama jaci i efektniji sagorevac (najvise iz uskustva, manje iz nutrition fact-a) dyma burn extreme i shred matrix ? shred matrix Evo salje drugar pusicu i zahvaljuje na odgovoru :* (no homo) hahahaha
Peđa, druže, koliko je Lipo6 dobar za žene? Konkretno, za mene?
6 hgold? Koji ti je taj?Koristila sam ripped freak, no iskreno, nisam baš nešto bila impresionirana, kao da na mene nije baš djelovalo kao na druge. Svakako treba povremeno mjenjati, pa eto... razmišljam šta ću
Pedja, jel vise nemas rx6? Ne mogu da ga nadjem na sajtu..Da li je neko koristio Lipofenom, od Sci Muscle firme? Nema u Srbiji da se kupi, ali citam po Bosni i Hrvatskoj da ga hvale na sav glas..