Hvala puno Generale To mi je trebalo!
Da malo prodrmamo temu, da li je neko koristio lipo 6 black ultra concentrate ? Kakva su iskustva ?
Svaki sagorevac, pa cak sta vise i velika vecina preparata se uzima prvih par dana - minimalno.Da se telo privikne.A kasnije dodajes.E sad, iz licnog iskustva - gde god pise 2 talbete dnevno ja sam uvek gutao minimum 3 Ako kaze 2 komada, ja uzmem 2x2
Kakva su Vasa iskustva za Vpx Redline Hardcore, vidim da ga nema kod pedje u sopu ne znam ima li uopste kod nas da se kupi? Citao sam da je bas mocan.. sad recite mi Vase misljenje koji ste ga probali?
Ima li nesto u radngu sa ovim Vpx Redline Hardcore,a da nije lipo 6 black sam koristio letos nije mi se nesto pokazao a ni animal cuts ceo dan podrigujem od njega
Dzabe kag ga nema, razmisljam o Grenade Thermo Detonator? ili riptek v2?Zavrsavam rotacije posle bozica pa krecem low carb pa da poguram malo.
Zanima me misljenje o Lipo 6, posto cujem da je nutrex promenio sastav i da je izbacen geranamin, koji je zabranjen. Koliko je uticalo na sami kvalitet ovog proizvoda?