shta je oxy i rx , iskreno u suplemente nisam upucen , koristio sam L-karnitin tokom drugog meseca od kako sam krenuo normanlnije da se hranim , i mislim da je uchinak minimalan plus poshto mi je trening zahtevan izgubim dah posle 70tak minuta shto se bez L-karnitina nije deshavalo ... ali opet sa druge strane ishrana mi idalje nije sjajna , koliko sam shvatio unosim manje proteina i idalje unosim oko 30-40 gr shecara u toku dana .... shto je super jer u odnosu na proteklih 10 godina kada mi je na ovo shto danas jedem maltene isto ali bez ulja tj przenja , dosta vishe brokolija i povrca tog tipa , i naravno bez 300grama jafe ili chokolade i 2 do 3 litre kokakole ... e sad uprkos tolikom sheceru i pljeskavici u ponoc , ja sam uz 3 kardio treninga odrzavao masu na 93kg mada sam shvatio da sam iako u toj kilazi postao masniji ... i usled povrede za 5 meseci sam nabio 100kg shto na 184cm visine nije delovalo strashno drugima ali sam ja shvatio da sam otishao u #$%^ ... izbacio ochigledno nezdrave stvari i pojachao trening na 4-5 puta nedeljno ... i sad sam na 91,4kg i sa 108 u struku svukao na 94cm , kukovi sa 103 na 96 .... pri tom i kad sam imao 100kg ruke su mi bile nemasne i noge , znachi kad se ushtinem samo tanka koza se odvaja od mishica , al to je zbog posla jer ti delovi tela su mi ceo dan u upotrebi (stolar , shrafi seci , nosi ormane itd ) ... poenta je da usled smanjenog unosa hrane koji varira izmedju 1500 i 1800 kalorija , urzam metabolizam dodatno suplementom kao npr Meltdown ili neki slichni , poshto cu shecere na kraju izbaciti u potpunosti , ali jednostavno i ovaj rez je prouzrokovao u prvih mesec dana konstantnu potrebu za spavanjem ... jer kad izbacish pola kile shecera iz ishrane desi se show u organizmu ... tako da poenta je skinuti josh jedno 3-4cm u predelu izmedju struka i kukova , da napomenem ne idem u teretanu jer mi nije poenta da se bavim bodybildingom itd samo zelim da se otarasim masnih naslaga ... bavim se capeirom i to mi je dovoljan trening , full kardio plus akrobacije , vezbe snage , istezanje i jednom nedeljno vezbe sa tebovima ... kazem kompletno telo je obuhvaceno u toj borilachkoj veshtini i stvarno nemam problem sa snagom a ne zelim da budem veci nego shto jesam ...
e sad izvinite na poduzem tekstu ...
primio k znanju jedna ujutru i jedna pre treninga ... samo josh jedno pitanje u danima kad ne idem na trening da li piti ujutru ili ne ...