Imam konkretno pitanje , reshio sam se sa ishranom oko 8 kila i 10cm , sada kad sam se navikao na ishranu i ne korishcenje sokova i slatkisha , ne rachunam bozitu jednom u par dana i slichno ... ostalo mi je da skinem josh npr 2 kilograma u "shlaufu" mozda i vishe ali meni to tako deluje , znachi doruchkujem musli , uzinam ako ogladnim neshto od semenki leshnik itd , rucham potaz od povrca , povrce bareno i komad mesa , zelena salata , uzina pomorandza , vechera malo povrca i jogurt ... ovo je u 90 % sluchajeva ovako , i na sve to dve nes kafe u toku dana sa mlekom i kashikom meda , sve u svemu jedem oko 1500 kalorija , ako padne boznzita ili me mrzi da spremam veceru pojedem parche hleba dodje to i do 1800 kalorija , e sad moj problem se sastoji iz sledeceg , imam kardio trening ali u 21h 3 do 5 puta nedeljno ... kada da pijem sagorevach masti , dobio sam na poklon Meltdown i kod prodavca je napisano pre svakog obroka , na forumima ljudi kazu ujutru na prazan stomak plus pola sata pre treninga , na samoj kutiji pishe ujutru na prazan stomak ... tako da mi treba pomoc kada ga piti broj jedan i broj dva da li promeniti neshto u ishrani za vreme pijenja ovog suplementa
hvala