Pozdrav ljudi,
da prenesem moje utiske o OXY elite pro, mozda nekome budu koristili.
Prvi utisak je bio - kao da nista ne uzimam (sto se zeludca tice) Sa Rx6, animal cuts, The Burnerom... zeludac ume da boli, da gori iznutra pogotovo ako mi je obrok pre ili posle bio kiselo ili makar malo masno. Sa OXY - nikakvi problemi.
Naravno, mnogo sam cesce isao u vc prva 3-4 dana sto je i ocekivano, mokrio na svaka 3 sata.
Razbudi lepo, ne preterano! ne dovede do drhtavice ko sto ume RX6 po nekad, pogotovo ako sudaris ili podebljas dozu.
I ono sto mi se stvarno svidja kod OXY - thermo efekat. Pri obicnim svakodnevnim aktivnostima se znojim mnogo vise od uobicajenog. E sad, radim 3x teretanu i 5x kardio. Koja god da je aktivnost, posle 15 minuta sam bukvalno mokar.
Sinoc sam npr izgurao prvi put INSANITY trening do kraja (imamo trenere na brodu, ima Insanity program, 300 spartan program, zumba i Bigest Looser program (za bogate goste i oficire na brodu) )
samo cu reci da mi je sorc bio mokar kompletno
Apetit: nepromenjen (bar kod mene), ali to mi i odgovara, cak i povecan bi mi dobro dosao sad, treba pojesti onolike krompire, rizu, brokoli, karfiol...
I jedina stvar koja je malkice problematicna je to sto ne mogu da zaspem minimum 4 sata posle tablete (ok, coffeine i ostale aktivne supstance) Ne zameram, ne prekorevam, samo komentarisem
Sve u svemu, odlican je!