Caos ljudi, visok sam 182cm i imam 76kg...e sad, imam onako stomacic mali, ima sala malo pa bih to da skinem i malo da izdefinisem ruke jer sam u sustini dosta jak u rukama ali ima sala po malo... Da li uzimati Animal Cuts , da li ce mi pomoci? I da, treniram borilacki sport, tako da trening postoji ali bih ubacio jos treninga....znaci teretana me ne zanima, samo u kuci, trbusnjaci, sklekovi i zgibovi....trcanje naravno.
pozz i hvala unapred !
Cao i tebi...
Kao sto su ti vec rekli trebao si prvo da citas forum pa tek onda da postavis pitanje jer je na njega odgovoreno dosta puta do sada, ali ajde da te malo uputim mada postoje i dosta strucnije osobe od mene.
Prvo, ne mozes samo da izdefinises ruke, ili samo da skines stomak. Nema parcijalnog mrsavljenja, kilogrami se skidaju ravnomerno sa celog tela, s tim da tamo gde imas najvise sala najsporije odlazi, jbg
Animal Cuts moze da ti pomogne, ali moze da bude i propala investicija ukoliko ti nije sredjena ishrana (u tom grmu lezi zec
)
Da bi postigao ono sto ti zelis, moras da korigujes svoju ishranu o tome imas ovde pisano pa malo "prelistaj"
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/board,7.0.htmlUz trcanje, trening i ishranu izdefinisaces ruke i izgubices stomak
Poz