Liku su više pomogle parodije (Nemušti jezik) i inserti iz domaćih filmova da prikupi toliki broj pregleda i pretplatnika, a tek nakon toga "bb" klipovi i "old school" nebuloze. Malo je falilo da i sam poverujem u gluposti koje je pričao pre dve godine kad sam tek počinjao da ulazim u ovu priču, ali sreća pa sam naišao na ovaj forum i uvideo da su to sve priče za decu i da lik nema pojma o čemu govori. Ako tome dodamo i faktor društvenih mreža, deljenje sadržaja i slabu zastupljenost foruma, razume se zašto ga toliki klinci prate i dive mu se. A i taj Fejs polako gubi popularnost, matorci krenuli da masovno otvaraju naloge, a klinčurija pobegla na Twitter, Instagram, Snapchat ...
@Peđa, upravo tako, uskoro će čini mi se uvesti i pretplatu na pojedine kanale za posebne sadržaje. Jbg, može im se, ne postoji nijedna ozbiljna alternativa YouTube-u pa se Google malo više bahati.
pa vidi
FB nikada nece izgubiti to sto ima
INSTA je u stvari FB tj ista kompanija,tako da je to uradjeno sa namerom
Sto se tice yt
mozes ti da otvaras chanal svaki dan,ali nece imati prodju
jednostavno stvari tako stoje i oni guse dok NE PLATIS,
kada platis,pitanje je targetiranja
ili
da imas srece da sinmis kako vanzemaljci slecu,i da onda to sheruje 1 mil ljudi a saim tim imati ces 5 mil pregleda
drugacije -ne postoji sansa
imam drugara koji radi savrsene stvari sto se tice treninga,objasnjavanja,sve je tip top
ali je sada pokrenuo kanal i kada ima 2000 pregleda to je VRH VRHOVVA sto je sramota jer jednostavno on nema novca da plati,a yt gusi,jer je zagtrpan sa takvim stvarima
fb ce uvek da postoji,i moze da bude samo u vecem obliku
svaki dan menjaju nesto,igraju se sa ljudskim umovima,a da ne pricam o tome koliko se drzavnim instutaicjiama fb olaksao neke stvari
npr imam drugara koji je imao saboracajku u austarliji
trazio ostetu itd itd
socijalno aus ga je pratilo putem drstuvenih mreza i nadju mu neku glipost,zbog koje su ga odbili za to osigranje koja ga je sledilo
a da ne ulazim u jos vece i krupnije stvari koje se rade na fb
tako da...