Citat: cupavi lik iz teretane Februar 14, 2011, 03:56:43 posle podneCitat: Kolev Nenad Februar 02, 2011, 02:03:12 posle podneNije izvala,vise zalost,al nemam gde drugde da napisem,ovo je najprikladnija tema... Dakle jedan cupavi kad god udje u teretanu smara kako se ubo testosteronom i kako pije plava srca,brate izaso mi neki cvor na butini od testosterona,ubo se lik a glup je ko q..c,znas kako me radi,znas kako me radi,nije meni ovo prva kura,vec par godina se ja bodem,a decko je,pa ne znam sa kim sad da vam ga uporedim,nema ga 80 kg...jad i beda jbtI da ima fora kad je dosta ljudi u teretani njemu "slucajno" ispadne jedno od tih srca i kad ga neko od mladjih pita sta ti je to,ma pusti brate ne pitaj,moram da uzimam.....strasno kakav pajser....evo ga cupavi lik, druze jel bi ti da menjas teretanu ?ovo ce biti zanimljivo
Citat: Kolev Nenad Februar 02, 2011, 02:03:12 posle podneNije izvala,vise zalost,al nemam gde drugde da napisem,ovo je najprikladnija tema... Dakle jedan cupavi kad god udje u teretanu smara kako se ubo testosteronom i kako pije plava srca,brate izaso mi neki cvor na butini od testosterona,ubo se lik a glup je ko q..c,znas kako me radi,znas kako me radi,nije meni ovo prva kura,vec par godina se ja bodem,a decko je,pa ne znam sa kim sad da vam ga uporedim,nema ga 80 kg...jad i beda jbtI da ima fora kad je dosta ljudi u teretani njemu "slucajno" ispadne jedno od tih srca i kad ga neko od mladjih pita sta ti je to,ma pusti brate ne pitaj,moram da uzimam.....strasno kakav pajser....evo ga cupavi lik, druze jel bi ti da menjas teretanu ?
Nije izvala,vise zalost,al nemam gde drugde da napisem,ovo je najprikladnija tema... Dakle jedan cupavi kad god udje u teretanu smara kako se ubo testosteronom i kako pije plava srca,brate izaso mi neki cvor na butini od testosterona,ubo se lik a glup je ko q..c,znas kako me radi,znas kako me radi,nije meni ovo prva kura,vec par godina se ja bodem,a decko je,pa ne znam sa kim sad da vam ga uporedim,nema ga 80 kg...jad i beda jbtI da ima fora kad je dosta ljudi u teretani njemu "slucajno" ispadne jedno od tih srca i kad ga neko od mladjih pita sta ti je to,ma pusti brate ne pitaj,moram da uzimam.....strasno kakav pajser....
Sta se lozite to mi ortak iz teretane...
trosis testosteron bez potrebe,
ma kakve sve izjave postoje