Pedjos ,kako si mislio i na koji nacin a da tvoj blog zaradjuje ? ne moras da odgovoris iz vec pomenutog razloga ...
@Dzoni99
Svakako , razlog sto twiter zivi je sam koncept , sto ljudi mogu da budu u kontaktu (na nekin nacin) i prate zivote selebrtija to nikada nece umreti... a o novcima... pa recimo da Lebron James ov tweet tezi 140,000 dolara...
A iza kulisa se svasta dogadja... to ti nikada niko na seminaru nece reci koji algoritam ili kako sta funkcionise, pa da im platis boga oca... googlov pretrazivac ima poseban algoritam... ima da ne kazem sta... velika kompanija , veliki broj ljudi , ogroman broj ljudi , koliko je to samo zgrada za koje znamo i ne znamo nakrcano multimedijalni serverima, storage ... ali dobro da ne idemo u off off a
stvarno si neverovatan covek
ti znas koliko vredi necii twiter a da nije u komerc svrhe.....znaci...NEVEROVATNO!!!!
a blog koji ima 2 mil pregleda npr,dobija ponudu od google,da oni stavlaju SAMI reklame koje smatraju adekvatnim i u skladu sa blogom,na kojima ONI zaradjuju,a % od te zarade ide samom vlasniku bloga. da ne ulazim sada u detalje ,posto vidim da i onako nema neke narocite svrhe.Samo ti ponavljam jos jednom; PUSTI PRICU i tome kako nemas vremena bla bla bla i ostala sranja.Ja ulazem novac,i a ti zaradi.pa da vidimo kako to moze da zaradi ko god hoce.Naravno,nemoj da posle bude..jbg..ja se zajebao...ta prica me ne intresuje! ALi najlakse je mlatiti ovde po tastaturi i reci: MOJI NEKI DRUGARI se usrali od para,i tako te fore.(znam,znam,cudo ih vec i slusam ih godnima,a i dalje zive kod mame i tate sa 40 god itd itd). Kazem ti..da nije sve PROCITAS na googlu i ti znas ve o tome.A naravno,svi ti koji drze semniare su glupi i ja sam bacio novac,Bolje da sam dao kapiram nekom tvom drugaru koji bi mi to odradio
...Naravno da sam i tako isao i NARAVNO DA SU ME ZAJEBALI posto sada npr,odgovrno tvrdim da u tom segmetnnu znam vise (koji sam bio promarn da ucim,jer sam video da me takvi vuku z anos) pa sam morao kao i sve u zivotu SAM da resavam. I ponavljam da tvrdim da znam vise od njih koji sebe predstavljaju kao magove.A samim tim,to se odnosi i na moj posao ,a samim tim TO I JESTE JEDINICA MERILA necijeg ucenja/poslovanja a ne sranje i pricanje po internetu o tome ...ako se slazes.Ili je kako narod kaze : suplja,zvaka,u tako ta imena i dalje akutelno i zbog toga se nalazimo tu gde se nalazimo ali..da pokusam u kratko..
Npr.
blog i nutrizionizmu koji ima 1.2 mil pregleda,vlasniku na mesecnom niovu donosi oko 2900 dolara (sada verovatno i vise) itd itd.I ovo je inforimacija koju znam 100% posto mi drugarica radi taj blog,i sa njom sam pokusavao da ubacim i moj u tu pricu,ali kao sto rekoh,da ti sada ne objasnjavam.Bilo je odoboreno,pa stopirano, itd itd itd...
a ovo,da platis,pa da Boga oca
zove...da li si ti svestan sto si napisao?
dakle...oni koji RADE i ZIVE taj posao su go q..c,jer ti to sve nadjes na googleu i naravno bolje sve znas od njih,koji cu citav zivot posvetili tome
Naravno da stvari koje NECE i NE SMENU da pricaju i ne radi,ali ja da ti u % pricma o mom poslu,od tada itd itd,ti bi seo na guzicu i verovanto se poklopio usima..