Kad cujem razloge zasto ljudi ne rade noge najezim se. Tipa:Ma gde cu da ih radim da ne mogu da se uvucem u farmerke.Sta ce ti ista bolje za noge od trcanja jebes cucnjeve.A smesno je to sto svi imaju manje noge od mene a ja i dalje cepam noge k'o lud Jednom kad mi je lik rekao da ne radi noge jer ima jake od fudbala, ja sam mu odgovorio pa brate imam i ja jake od stonog tenisa pa opet radim
Ma gde cu da ih radim da ne mogu da se uvucem u farmerke.
realan problem zato sto forsiraju gay modu
Citat: bole gym April 29, 2013, 10:06:15 pre podnerealan problem zato sto forsiraju gay moduStvsrno ne znam koji im je sa "slim fit" modelima, treba cackalice umesto nogu da imas.
Citat: Mali_Marko April 28, 2013, 01:05:48 posle podneMa gde cu da ih radim da ne mogu da se uvucem u farmerke.ovo je realan problem
Citat: vlada sin April 29, 2013, 08:38:24 pre podneCitat: Mali_Marko April 28, 2013, 01:05:48 posle podneMa gde cu da ih radim da ne mogu da se uvucem u farmerke.ovo je realan problemJa zbog toga tesko nalazim farmerke. Jer nikad nema broj 38 ili 40. U one farmerke iz izloga koleno nemogu da ubacim kako valja.