Odlican posao , pusti sve koje misle da se cepas icim, i za mene su mislili i jedva su cekali da krenem sa aas da bi mogli da kazu : eto i on uzima i to mu je od toga ....
Te ne zarezuj ni dva posto ...
To sto sam ja mogao sa 60 i nesto kg da guram stotku na bencu sto sam imao isto seriju cucnja sa sto kg , i ostale fine kilaze, 40 sirokih zgibova, a jeo sam 2-3 x na dan igrao fudbala dan i noc i onda do ujutru zujao , to je jedino genetika dobra i redovan jak trening, mlade godine.... to su zli ljudi samo komentarisali i izmisljali price da se cepam cime stignem...
Ti samo nastavi tako da radis, i vezbaj noge, mnogo ces biti zadovoljniji kad je kompletna figura dobra, i onda ces se rado slikati u sorcevima !
Neko rece da ces da se kasnije umastis.... a pa tesko ako povedes malo racuina da imas 6-7 obroka, vezbe i ako uneses puno celuloze u sebe , voce jedi slobodno znam kakav si imas slican metabolizam ko ja , ja kad pricam da jedem voce 7 dana do pre takmicenja niko ne veruje, ali zabole me ima koga da pitaju da je tako....
Sportski pozz !