Slazem se sa tobom naturalni i u pravu si.Stvarno se nisam mnogo trudio,jednostavno mi se lepe misici nekako i jedem ovako dok mi godi.Kada pocne da mi ne godi,sto ti kazes pocne da masti,nesto cemo menjati.Mozda je ipak tajna zato sto imam firmu(koja je jos uvek u razvoju)stovariste gradjevinskog materijala,pa svaki dan od 8 do 16 prebacim par tona cementa,kreca,gradje itd. pa onda od 18 do 19 na trening.
Finansijski stojim onako,(firma se razvija,pa najmladji brat trpi
)dosta solidno a i ja volim da dam pare i na neke druge stvari.Kada sam na suvom tj bez suplementacije volim i da se provedem i opustim malo.
Tako da,ne mogu puno da odvojim za ishranu.Stvarno mislim da je dosta do genetike,jer ja sa ovih 80 kg idem i 140 na benchu,propadanje sam jednom prilkom za sitnu opkladu radio tako sto mi se drug od 75,6 kg obesio za vrat i odradio sam tako sam njim neka 4 ponavljanja i mogao sam i vise ali sisao je i rekao da sam lud
.Ima toga tu jos,bice i neki video sa nekim slekovima,postavicu da vidite.Mislim da ce vam se svideti.Eto nesto malo o mojoj snazi ali dosta hvalisanja
.Hvala jos jednom svima na pohvalama !!!