Hvala svima. Visina oko 177 cm,80 kg i ne idem ni kg vise,osecam se super ovako.Poceo sam da vezbam od nekih 16 god ali to je bilo ono tinejdzersko zezanje,znaci 2,3 mseca ides pa 6 ne ides itd.Zadnje 2 god se moze reci da se bavim redovnim treninzima.Ishrana...hmmm..vec lose iskustvo za gospodinom Pedjom,ocekivao sam da mi nece verovati ni on,a ni verovatno svi vi da sam uglanom na domacoj kuhinji ali trudim se da jedem pilece belo,tunjevinu itd. sto cesce mogu..Obrok mi je verovali ili ne 3 puta na dan,znaci normala.Vecera mi je da tako kazem po ps-u jaja belanca,ella sir...a za dorucak plz ne pitajte!!Posle treninga pojedem voca oko 350 g,posto sada trenutno nisam na nikakvom whey,amino itd.Preko zime sam se ugojio 5 kg sa mass20 gainerom i bas sam pre nekoliko zavrsio sa kurom whey protein i diet boost sagorevacom pa me onako dosta iscrtalo.To je to uglavnom,nastavljam da vezbam naravno i dalje ali prvenstveno da odrzim ovo sto sam sada i bas ovih dana racunam svoj budzet,koliko mogu da izdvojim za neku ozbiljniju ishranu,pa da vidim sta ce da bidne
.Tolko i jos jednom hvala na pohvalama pozzz