Pre svega pozz svima... Ja imam par pitanja shto se tiche mog treniranja,tj trebaju mi saveti da vidim sta to loshe radim (Ako radim)
Shto se tiche mog treniranja treniram vec 3 godine,mozda i malo jache bez neke vece pauze. Prvo shto sam pocheo da radim bio je "Kick-Box" pod znacima navoda jer taj chovek je to drzao cisto ovako da se chovek "izduva" shto bi se reklo. Al odatle sam pocheo,u teretanu nikad nisam ishao.
Od vezbi za snagu radim Zgibove,propadanje,sklekove,chuchnjeve ( Sa opterecenjem ) , buchica i josh par vezbica nekih. Sto se tiche trchanja,ako trchim shto duze pauzu pravim 3 dana pa posle toga radim shto brze i na vreme. Na duzinu trchim 10 KM , a kad radim na krace staze trchim shto brze mogu 2x400/4x200/5x100 i posle 2 kruga trchim da mi se mishici "opuste"
Dzak radim svaki drugi dan (Svaki drugi trening ubacim noge) + vijacha... Sparing sa drugovima jednom nedeljno... Stvarno pokushavam da dam svoj maksimum sto se tiche toga,ne radim nigde za sada,tako da mi preostaje samo da treniram. Cilj imam,al jel moguce da se ostvari stvarno josh uvek ne znam. U mom gradu nemam konkretne uslove za napredak,shto je po meni tuzno :/
Mene interesuje,koliko meni moze da shteti to da ja treniram kao konj ta 2 treninga,a nemam neki apetit,tako da u toku dana pojedem neshto jako malo. Kad ne mogu da spavam nocu,ustanem,obuchem se i odem na trchanje (Bilo zimsko doba 01:00 ako se ne varam) i posle toga legnem da spavam i ujutru normalno opet trening. Sad kad su ove vrucine,trchao sam u 11:00 ujutru 10 velikih krugova na fudbalskom terenu (5 brzo,5 sporo) i posle toga na zgibove,propadanje,sklekove i trbushne mishice... Inache nedavno sam istrchao 16 KM i od tada me stigao neki umor ili kao da nemam neke volje za trchanje. Danas sam po onoj vrucini,kao drugi trening istrchao 5 KM,al sam obukao 2 majice i debeli duks. Shta sam ja utripovao u glavi pojma nemam,al posle tog trchanja kad u nesvest nisam pao,kad sam se malo ohladio,totalno hladnom vodom sam se okupao,imao sam osecaj kao da cu u nesvest da padnem,faca mi se jezila,al posle kupanja sam bio kao nov. Noge su mi nekako klecale i taj fazon. Proslog leta sam dok su svi ishli bajsom na kupanje,ja sam se spremio za trchanje,istrchao 4 KM do jezera,skinuo se i preplivao jezero muskim stilom bez stajanja,kad sam ishao kuci,obrnuto i to je to. Treniram 6 dana u nedelji 2 puta dnevno. Imam 20 godina,188 visina,83 Kg.
Stvari koje sam ja zapazio,a i moji ukucani su sledeci,da sam nocu pocheo da gundjam kao da nisam normalan,nekad se i derem na sav glas (Pre se to nije deshavalo) , i kad lezim i kad sam pospan,osecam kako mi se mishici grche,fazon cimne me kao struja da me pecne
(Nadam se da razumete sta sam hteo da kazem)