onoliko koliko nas je usralo protiv Nemaca, sve one sanse koje su oni izgradili i propustili sad se to nama desilo , isto tako onaj go iz anala sto smo njima zabili tako su juce nama australijanci zabili dva gola... dobili smo tekmu koju nismo trebali da dobijemo a izgubili one koje smo trebali da dobijemo .. u qrac... a sto se tice igranja rukom , ono jeste biilo od igraca pa moze da se proceni kao napucana neneamerna igra -totalno je na odluci sudije , sad ne znam ja sam gledao samo nase utakmice ali onaj komentator nas sa rts-a rece da se za takvu slicnu sitaciju vec sudio penal ...tako da ... mislim nervira me to ajde znao sam da nista nece uraditi ali kad tako sve budjavo ispadne smuci ti se i fudbal i sve...
Da dodam da je nasa igra dosta bolja od onog sto smo imali ranije , ali mora da se radi mnogo jos .
jeste malo bolja ali mi i dalje nemamo samopouzdanja , los pristup igri , jako los ofanzivni red, pa Krasic je jedini pravio oopasnost po tom desnom boku , jedini grizao ostalo sve na centriranje i sistem ako prodje prodje ...kurac je to od igre, kad vidis kako recimo cepaju Nemci , grizu jbt u stanju su da za 5 minuta da naprave po 3, 4 sanse ...