i jos ja da smirim hormone?!
Ne brate,nego mrzim ove ljude koje ceo dan vise po forumima...izsmevaju mladje/pocetnicke clanove i onda jos zahtevaju postovanje i jos ja da smirim hormone?! daj bre lepo pitam iako sam mozda glupost pitao moze lepo da se odgovori a ne da jedu govna... naj radije bih izsutirao sve nakurcene osobe na forumu.Hvala za normalne ljude...
Citat: Ecko Jun 06, 2010, 11:58:59 posle podneNe brate,nego mrzim ove ljude koje ceo dan vise po forumima...izsmevaju mladje/pocetnicke clanove i onda jos zahtevaju postovanje i jos ja da smirim hormone?! daj bre lepo pitam iako sam mozda glupost pitao moze lepo da se odgovori a ne da jedu govna... naj radije bih izsutirao sve nakurcene osobe na forumu.Hvala za normalne ljude...Al su danas DECA postala opasna, daj brisi te ovo...
neces prestati sa rastenjem,to su gluposti koliko sam ja upoznat sa time,ja sma porastao od kda dizem tegove tako da se ne brini ,a za tastenje uzmi kupi one rukavice sa nikim metalnim delom gde moze da se zakaci sipka,ili uzmi kurble(one kao trake )i zavezise i vise ,a za suplementaciju pitaj pedju ali mislim da ce ti reci da godine nemaju veze sa tim...
Citat: BBIML Jun 06, 2010, 09:27:27 posle podneneces prestati sa rastenjem,to su gluposti koliko sam ja upoznat sa time,ja sma porastao od kda dizem tegove tako da se ne brini ,a za tastenje uzmi kupi one rukavice sa nikim metalnim delom gde moze da se zakaci sipka,ili uzmi kurble(one kao trake )i zavezise i vise ,a za suplementaciju pitaj pedju ali mislim da ce ti reci da godine nemaju veze sa tim...a koje su to trake kurble?
da ne misli na gurtne..
Citat: Ecko Jun 06, 2010, 11:58:59 posle podneNe brate,nego mrzim ove ljude koje ceo dan vise po forumima...izsmevaju mladje/pocetnicke clanove i onda jos zahtevaju postovanje i jos ja da smirim hormone?! daj bre lepo pitam iako sam mozda glupost pitao moze lepo da se odgovori a ne da jedu govna... naj radije bih izsutirao sve nakurcene osobe na forumu.Hvala za normalne ljude...izvini knele, nismo te prepoznali...imam ja to sto trazis... 100e kg... evo slika [img]http://www.dodaj.rs/Daj 2 komada, o'ma.
Citatda ne misli na gurtne..cartell ocigledno nisi upucen u materiju, gurtne ne mogu da pomognu, jedina pomoc kod rastanja je kurbla