Pozdrav svima,
Dugo pratim forum ali nisam imao potrebe da se registrujem tek od skoro se registrovao i to cisto iz onako .Poceo sam da vezbam pre 2 godine i recimo da sam 1 godinu “udarao” u prazno.Onda sam ovde procitao par tekstova oko pravilne forme izvodjenja vezbi,tempa …etc i svari su krenule na bolje.
Visina je 185 trenutna tezina 85 (na pocetku vezbanja je bila 62kg kao albanski izbeglica)… sto se tice tezine varira gore dole kroz 2 godine treniranja sam bio 2 puta bolestan pa sam i gubio dosta ali sta je tu je samo napred:).
Ishrana
1.10 jaja – 4 cela i 6 belanaca
2. 200g belog mesa + 50g pirincha (nekada krompir 150gr)+vitamin C 500mg
3. 200g belog mesa + 50g pirincha+salata
4. 2 tune + salata Vitamin C
5gr kreatina+3gr b.a+200gr koffeina+20gr bcca i 20gr glutamine+25gr dex 25gr malto
Trening – tecne amino
5gr kreatina+3gr b.a+2 merice wheya+20gr glutaima+20gr bcaa
5. 300 g junetine+salata.+krompir Vitamin C i E
6.ella sir nemasni 200gr + casein
Sto se tice samog treninga to menjam cesto tako da ako bas nekog interesuje neka pita pa cu reci,ne zamlacujem se tezinama ni kod jedne misicne partije vec radim sa nekom optimalnom tezinom koja moze kvalitetno da me pogodi .
Da ne pisem posebno suplementaciju to je to.. mozda sam i nesto zaboravio … neko vreme sam uzimao i arginin
Za sada mi ovo daje rezultate veorvatno imam gresaka oko ishrane ali jbg ja sam “zelen “ i jos uvek ucim tako da gde gresim pricajte
Udrite po tastaturi tj komentarima dobro-lose sve moze
P.S postavicu i slike nogu samo da navatam nekog da me slika