Novembar 01, 2024, 09:26:37 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.970 članova - Poslednji član: HerbertaDyelt
X3MShop banner

Autor Tema: Akcije , popusti i ostala snizenja hrane :)  (Pročitano 43281 puta)

Van mreže rajic

• Član
  • *
Akcije , popusti i ostala snizenja hrane :)
« poslato: Maj 31, 2010, 04:30:31 pre podne »
Vidim po teretani kukaju ljudi kako je dosta skupo hraniti se ispravno, pa sam resio da napravim ovu temu kako bi eventualno jedni drugima pomogli :) Mislim da bi bilo dobro da u ovoj temi  jedni druge obavestavamo na kojim mestima su trenutno akcije , popusti , snizenja odredjenih prehrambenih namirnica i na kojim mestima se eventualno mogu naci po znatno nizoj ceni, tako bi uspeli ustedeti neki kes za  jos hrane ili suplementacije :)

Van mreže Naturalni

• Super-heavyweight Member
Odg: Akcije , popusti i ostala snizenja hrane :)
« Odgovor #1 poslato: Maj 31, 2010, 09:59:55 pre podne »
ajde objasni tim ljudima DA JE ZDRAVA HRANA JEFTINIJA OD HRANE SA ULICE!!!!
belo u lepinji sa sokom kosta 300din i to je jedan obrok...za 300din kupis 1.3kg belog sa kostima i imas 5 dobrih obroka(proteina)
Ubijam se od HEMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže Lazar Popovic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #2 poslato: Maj 31, 2010, 12:08:41 posle podne »
Idea i maxi su dobri ko prati akcije,pa cak i mercator...uvek naidje nesto dobro a jeftino

Van mreže bojanh66

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: Maj 31, 2010, 04:16:05 posle podne »
ajde objasni tim ljudima DA JE ZDRAVA HRANA JEFTINIJA OD HRANE SA ULICE!!!!
belo u lepinji sa sokom kosta 300din i to je jedan obrok...za 300din kupis 1.3kg belog sa kostima i imas 5 dobrih obroka(proteina)

Evo objasnicu vam koju muku ja mucim sa roditeljima vec jedno godinu i po dana otkako sam poceo da se hranim pravilno.
Ovakva ishrana,belo meso,pirinac,sir,kikiriki,whey,brokoli itd,je skupa za nekog ko ima pun tavan kobasica,slanine,svargla,sunke,masne prasetine i svega ostalog.
Ali kad se ovakva ishrana usporedi sa hamburgerima,pomfritima,pljeskavicama,burecima,pizzama,koka kolama i ostalim glupostima,ova nasa ishrana je jeftinija.
E sad,sinoc pokazujem kevi troskove za 1 dan,pa na kraju koliko me izadje mesecno.
To je ovako,500gr pirinca 50din,jedna glavica brokoli 60 dinara,225gr sira 65 dinara,100gr kikirikija oko 23 dinara,whey,belo meso itd,pa se nakupi cifra od oko 150-160e mesecno.
Pa joj kazem,u odnosu na pljesku koja kosta oko 250-300 dinara i u kojoj nema nista pametno,ovakva zdrava ishrana nije uopste puno skupa.
E onda ona kaze,a sto bi kupovao to uopste,kad se moze napraviti paprikas i da se najedes kako treba.

I iako sam 100 puta vec objasnio da od takve hrane ne rastu misici,vec samo salo,to njima ne vredi objasnjavati,jer utrosene pare su utrosene pare,bez obzira sto su utrosene na zdravu hranu,jer ipak,zamrzivaci i tavani su puni,a ja i dalje pored takve hrane,kupujem "gluposti"

Ajde sad,kako da ja njima objasnim,jer ocigledno da neko ili nece ili ne zeli da shvati da se od takve hrane ne raste.

Ja kad odem i kupim 3-4 kutije pirinca,sira ili sta vec,odmah se dize prasina jer sam potrosio toliko i toliko para pored toliko dobre hrane na tavanu.

Ako neko moze,neka lepo objasni situaciju,zasto ne valja jesti slanine,kobasice,paprikase,svinjsku krmenadlu i ostalo..ja znam zasto ne valja,jer u svemu tome ima veoma puno zasicenih masnoca,koje nisu zdrave i usled kojih se stvara salo po telo,ali ne vredi to objasnjavati.

Onda ide standardna prica,trenraj jace trbusnjake,pa ces istopiti to malo viska masnoca sto si uneo ishranom :D.
Vise nemam reci,kad god vide da nesto sebi kuvam na vodi,odmah me pitaju,kako mozes jesti to na vodi bez ikakvog ukusa,daj da ti to proprzim malo na ulju,nece ti nista od toga biti.

To je moj problem zbog kojeg ne mogu da unosim onoliko hrane koliko bih zeleo.
Dakle,tu je najveci problem sto oni ne vole sto ja trosim pare na takvu ishranu i to je to.

Moguce da vas je ovo smorilo,ali samo sam se nadovezao na naturalcev post u vezi tematike cena zdrave vs cena nezdrave hrane.

Ako neko ima nesto da doda na moj post,slobodno,jer mozda kevi pokazem ovo da procita,pa da vidi sta ostali kazu.

Van mreže drasko13

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #4 poslato: Maj 31, 2010, 04:24:57 posle podne »
ma nema tebi spasa,moraces da ih slusas,dok ne naucis da ignorises! ;) isto je tako i meni keva zvocala..pojedes 10 jaja za dorucak,toliko para bacas na jaja..itd..uzmi jogurt i burek..i pojedi :D i onda naucis da ti na jedno uvo udje,na drugo izadje,pojedes i,bez iz kuhinje,i tako na svaka 2-3h.. srecno ;) 

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #5 poslato: Maj 31, 2010, 04:34:52 posle podne »
OFF :Sa ovakvim problemima se vecina nas susrela, ili se jos uvek susrece i ima milion tema o tome na forumu...da se ne ponavljamo ;)

ON: Ja meso kupujem u matijevicu, mislim da je tamo belo meso najpovoljnije...bar ja nisam nigde sreo jeftinije

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #6 poslato: Maj 31, 2010, 04:39:14 posle podne »
Jbg taj problem imaju osobe koje zive od roditeljskog novca, meni ne moze niko zvocati koliko trosim na hranu buduci da sam zaradjujem novac za isto...

Van mreže rajic

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: Maj 31, 2010, 04:46:10 posle podne »
Ja sam sad za vikend  kupio oko 50 tak tuna u maxiu koje su bila na popustu 43 %, jedna je kostala oko 38,39 din :)
mica86 da slazem se sa tobom, u matijevicu su pilece grudi oko 210 din kg dok je u maxiju oko 270.

Van mreže nbg-v

• Middleweight Member
« Odgovor #8 poslato: Maj 31, 2010, 05:28:47 posle podne »
u maxiju je pileci file 385dina... 
a za matijevic je prica  da u pileci file uspricaju vodu, da bi bilo teze a satro prodaju po nizoj ceni.... cini mi se da u tome i ima istine jer kad bacim file iz matijevica u tiganj toliko sve prsti i isparava i toliko vode otpusti da je neverovatno...
ali opet kazem, nek ostane da sam "ovo samo cuo" da ne bude da bacam klevetu :)

Van mreže Gurke

« Odgovor #9 poslato: Maj 31, 2010, 05:35:06 posle podne »
za matijevic sam vam reko kako je i sta...jos mi je sad i komsija koji ima farmu pilica objasnio sta sve rade kod nas,pa to je strasno...

probajte  kad kupujete pile da trazite  LEVI  batak,nema nigde jel su spricani i taj batak je otrovan i opasan...
ako je sa levim batakom onda je domace :) a to kod nas 99 % nema....

Van mreže dex

• Bantamweight Member
« Odgovor #10 poslato: Jun 01, 2010, 10:14:03 posle podne »
to na akcijama je uglavnom pred istek roka ili je vise puta zamrzavano, bar je tako u familiji. kad god kupim na akciji, bude odvratno i suvo ko drvo. kad je normalna cena ok je kad se spremi...

Van mreže Farmaceut91

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #11 poslato: Jun 03, 2010, 08:42:30 posle podne »
ajnspric :D :D
nek neko objasni kako se upumpava voda u meso.

Ajnspric :D

Van mreže ninja_bg

• stealth
« Odgovor #12 poslato: Jun 03, 2010, 10:32:10 posle podne »
u maxiju je pileci file 385dina... 
a za matijevic je prica  da u pileci file uspricaju vodu, da bi bilo teze a satro prodaju po nizoj ceni.... cini mi se da u tome i ima istine jer kad bacim file iz matijevica u tiganj toliko sve prsti i isparava i toliko vode otpusti da je neverovatno...
ali opet kazem, nek ostane da sam "ovo samo cuo" da ne bude da bacam klevetu :)

dobro si cuo... u matijevicu najgore meso na kugli zemaljskoj
a mislila si da te nece boljeti,
ako odes prestaces me voljeti,
ali uzalud je sve, jos uvijek volis me..

Van mreže Branislav1984

« Odgovor #13 poslato: Jun 03, 2010, 11:33:02 posle podne »
U Surcinu na centru u trznom centru imate "pileci butik" super su im cene. Recimo kilo belog 350din, kilo dimljenog belog neslanog 500 din, kilo rolovanog  dimljenog mmmmm mislim isto oko 500din. Prekoputa ima farma jaja cena 8 dinara, jaja su S klase NAJVECA :) :) :) :) :). Tunjevinu kupujem "dekranu" mistral u komadu i placam je 60 dinara, jbg snalazim se kako znam i umem Pozz

Na mreži icko

• Cruiserweight Member
« Odgovor #14 poslato: Jun 03, 2010, 11:42:20 posle podne »
A maxi ti je puno bolji, samo se oseti belo malo na neku hemiju.