Postovani forumasi i svi drugi ljubitelji ovog sporta, evo red je bio da se i ja posle ovih komentara javim i da vam ispricam svoju pricu.Ne radi se vise o plasmanima i o tome ko je ostecen, a ko nije, vec o tome ko u zavezu igra "Prljavu Igru" koja traje vec godinama. Odmah na merenju, meni je Jovanovic Zoran (sekretar saveza), priredio "Iznenadjenje" tako sto su me hitno odveli na doping kontrolu, umesto Bugareke kojoj je ona bila namenjena. Normalno nista nije bilo u njegovoj moci, a mene su drzali satima u sobi poput najveceg kriminalaca i gledali me dok sam davala uzorak za kontrolu i skidali na golo. Jedini koji su tada bili uz mene i zaista sve ucinili su bili Goran Ivanovic, Strugarevic Ivan i Biserka Sipka, jer nisu mogli da poveruju kakva mi se radnja smesta. Nakon takmicenja ponovo me vuku na doping test! Zamislite drugi put!!! Jovanovic Zoran opet nista ne moze da ucini, ali ima Boga, Branka takodje izvlaci kuglicu i mora na doping kontrolu, ali se urin uzima iz publike, nakon neuspelog pokusaja da Ljuba Pantovic-Subotic to ucini (nije imala dovoljnu kolicinu uzorka) i cela ta situacija prolazi kod mladog laboranta, koji priznaje da je primio mito od Jovanovica(sekretara saveza) i sve prolazi glatko, na kratko vreme. Ostale takmicarke Srpske reprezentacije, koje su izvukle loptice za doping kontrolu su zadrzane u sobi za davanje uzoraka i na njih se budno motrilo, tako da su neke plakale od silnog ponizavanja i zauvek izgubile volju za takmicenjima. Ovo sto se desilo nasoj reprezentaciji, je do sada nevidjeno! Zalosno je sto savez jos uvek posle toliko godina nije ukapirao zbog takmicara, a nikako obrnuto!!! Drugo iznenadjenje, je bilo to da mora da se koristi "Specijalna" takmicarska boja, za koju su znale samo neke takmicarke, pretpostavljate vec koje. Nama koje nismo imale pojma, da ne mozemo vise koristiti standardnu boju receno je da u suprotnom mozemo biti diskavalifikovane! Sto se tice komentara Gorana Ilica, jako mi je zao sto se priljucio taboru Jovanovica, ali mi je jasno i zbog cega je to tako. Ko je meni kriv, sto sam ja samo takmicarka i nisam niko i nista u savezu! Zaista sam ga smatrala prijateljem, ali izgleda da to vise ne postoji i da svako gleda samo svoju korist.
Ovaj tekst vam saljem svima, da znate sta se sve radi savezu (ovo je samo jedan delic) i da se to ne moze tek tako zavrsiti. U subotu je sastanak u Novom Sadu u 12h, u hotelu Novi Sad, gde ce se izneti "Prljav ves", a ima ga mnogo i gde ce se insistirati na ostavci sekretara saveza Jovanovic Zorana a i na mnogim drugima. Ko zeli neka dodje,
Ja se necu boriti za njih, vec za takmicare, koji su zahvaljujuci njima poceli da mrze ovaj sport i izgubili motiv za daljnjim takmicenjima.Tako se ne promovise ovaj plemeniti i izuzetno tezak sport. Sramota je da su pustili nase momke na Evropsko prvenstvo u Holandiji, same bez ijednog sudije i delegata! Otisli su kao sirocici. Toliko za sada od mene. Ja sam pripremila interesantan prilog za medije (novine i tv) i necu se tako lako predati. Mislim da sam dovoljno dugo cutala i dovoljno dugo bila "dobra". Svima veliki sportski pozdrav od Milke Stankovic!!! P.S. javljam se posle sastanka u Novom Sadu, a sto se tice uzoraka za doping kontrolu oni jos uvek stoje kod nas tako je barem rekao sekretar Jovanovic Zoran.