Branka, pre nego sto nesto izjavis, dobro razmisli! Mene nije dobro vuci za jezik, jer svih ovih godina, dok sam cutala, sakupila sam mnogo "keceva u rukavu". Kao prvo, istina boli! To svi znamo. Kao drugo, nema veze sto cemo spakovati bikini u orman, ali ce definitivno nesto da se izmeni u savezu, gde ce morati takmicari biti u prvom planu! Sto se tice bikinija, ja cu svoj nositi na plazi. Kao trece, ja sam tebe vec odavno razocarala, i jos od 2002. godine, kada je u domu sindikata licno Milos Sarcev izasao na binu i izrekao za mene silne pohvale, a da be pricam o tome koliko podrsku publike vec imam godinama i koliki je broj devojaka i zena, ciji sam idol, sto ne moze da se kaze i za tebe. Zao mi je, ali to su cinjenice. Ja ne gazim tvoj rad i tvoje titule, ali sam "otrovna" kada me neko dira. Mi "mirni" smo takvi. Dok cutimo, cutimo, a kad puknemo, puca sve! Nemojte ti i Zoki da se sekirate zbog ostavke bice i vama i nama mnogo lakse, a ko-god da dodje umesto vas, nece nista bolje proci bude li vodio vasu "politiku" u to budite sigurni! Pozdrav od mene i zaista mi je zao sto je moralo sve ovako da ispadne jer ja nisam ni politicar ni clan saveza, vec naglasavam velikim slovima, SPORTISTA!
Dragi moji forumasi, sto se tice sastanka u Novom Sadu, on vise nije interesantan, jer glavni glumac Jovanovic Zoran, nece biti prisutan iz razumljivih razloga. Mene je bas stalo da mu sve ovo sto sam vama rekla i jos mnogo toga kazem u lice. Obzirom da on i Branka nece biti prisutni, smatracu da je priznao svoju krivicu, zbog koje zajedno samnom ispastaju i ostale neduzne takmicarke. Pozdrav od mene i mnogo vam hvala na ogromnoj podrsci!
P.S. Gorane Ilicu, ja bih volela da je to sto kazes istina i ako je to zaista tako, ja ti se JAVNO izvinjavam. Pozdrav tebi i Sonji!