Imam problem koji polako postaje sve veci.Naime,cela desna strana tela mi je malo jaca od leve,ail mi je to kod bicepsa posebno izrazeno.Obim desnog bicepsa mi je 40-41 a levog oko 38,mada ne mogu lepo da stegnem misic na levoj ruci...Imam 5 treninga nedeljno (grudi,ledja,noge,ruke,ramena) i za biceps radim tri vezbe po tri serije od kojih su najcesce 2 sa sipkom i 1 sa bucicama ,ponekad i obrnuto.Levi misic mi je malo slabiju,obicno sa njim uradim po jedno ponavljanje manje kad radim vezbe sa bucicama.Mozda neko zna nacin ili ima neki predlog kako da smanjim ovu razliku?
Takodje imam problem sa grudima,tu imam najmanje napretka.Od kako redovno treniram (5 meseci) trudim se da u treningu pogodim sve delove grudnog misica sa 4 razlicite vezbe po 3 serije- 8 do 10 ponavljanja (obicno propadanja sa manjim opterecenjem,benc,kosi benc i razvlacenje, i svaki sledeci trening promenim po jednu vezbu sa nekom drugom koja pogadja isti deo grudnog misica). Cak mozda imam i malo vise napretka nego ranije ali opet je on zaostaje..Inace imam sredjenu ishranu,od suplemenata trenutno koristim samo whey,spavam 8-10 sati..
Unapred hvala