koliko godina imas?
Citat: Pedja_Petrovic Maj 24, 2010, 06:21:05 posle podnenerovazu povecava ali samo ako ne izbacis na treningnu sve iz sebveako das na trneingu sve od sebe on te gura i dalje i tu onda nema mesta niti nerovzi niti bili cemu..niravna je mala rec posle treningaa sto ti je prepisao xanac/?pa zbog nervoze u sustini, da malo iskuliram, tako da sta mislis da li da pijem i miksujem to zajedno ili da prodam ovo pa da uzmem Novedex XT?
nerovazu povecava ali samo ako ne izbacis na treningnu sve iz sebveako das na trneingu sve od sebe on te gura i dalje i tu onda nema mesta niti nerovzi niti bili cemu..niravna je mala rec posle treningaa sto ti je prepisao xanac/?
Citat: belgrado Maj 24, 2010, 06:23:24 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Maj 24, 2010, 06:21:05 posle podnenerovazu povecava ali samo ako ne izbacis na treningnu sve iz sebveako das na trneingu sve od sebe on te gura i dalje i tu onda nema mesta niti nerovzi niti bili cemu..niravna je mala rec posle treningaa sto ti je prepisao xanac/?ma i hocu prodacu ga pa cu uzeti nesto normalnije pa lagano ;-)pa zbog nervoze u sustini, da malo iskuliram, tako da sta mislis da li da pijem i miksujem to zajedno ili da prodam ovo pa da uzmem Novedex XT?a mozda da ti batalis proizvode te vrste dok se ne skines sa xanaca ... ?
Citat: Pedja_Petrovic Maj 24, 2010, 06:21:05 posle podnenerovazu povecava ali samo ako ne izbacis na treningnu sve iz sebveako das na trneingu sve od sebe on te gura i dalje i tu onda nema mesta niti nerovzi niti bili cemu..niravna je mala rec posle treningaa sto ti je prepisao xanac/?ma i hocu prodacu ga pa cu uzeti nesto normalnije pa lagano ;-)pa zbog nervoze u sustini, da malo iskuliram, tako da sta mislis da li da pijem i miksujem to zajedno ili da prodam ovo pa da uzmem Novedex XT?
kao na primer cunu. hahahaha
ma i hocu prodacu ga pa cu uzeti nesto normalnije pa lagano ;-)
Citat: DB9 Maj 25, 2010, 05:27:29 posle podnekao na primer cunu. hahahahaizmedju ostalih propratinih "efekata"Citat: belgrado Maj 25, 2010, 08:07:15 posle podnema i hocu prodacu ga pa cu uzeti nesto normalnije pa lagano ;-)ne bih ja tebi preporucivao nista osim wheya i amino..dok ne resis svoju nevrozu..
mjerkao sam ga i ja doduse, od tih drkalica sam probao jedino testostogrow hp2, i nije imao bas neki ucinak, cak ni poboljsan sex drive, a podebljavao sam doze....