Tek sad sam vidio temu. Bez posipanja pepelom cu reci da mi imponira, al isto tako da nemam zlih misli. Probat cu ovako preko mobitela ostati koliko- toliko razumljiv. Prvo mi je drago da sam uspio se spremiti na vrijeme, pa mozda gledajuci kao nagradu sam oporavak kao blagoslov i domacu zadacu (kolko sam mogao dobro) odradjenu nemam nekih zlih misli.
Vjecito nadmetanje mojih dobrih i losih strana s Vrbancicevim je ovaj put urodilo njegovim slavljem. Ja njegovoj gradji i plusevima kao i svacijim mogu parirati samo svojim, a suci su tu sa svojim diskrecionim pravom odluke da usporede. Nikad nisam bio demagog i diplomata pa cu odmah reci da bih sebi da sam sudac dao prvo mjesto (smjesno ali istinito), ali isto tako u potpunosti razumijem da se nasem sudackom ziriju "svidja" nesto drugo i nije nerazumljivo. Dapace, Drazen je vrhunski natjecatelj. Ja samo mogu obecati da cu uvijek podebljavati svoje pluseve i smanjivati svoje minuse i nadati se da ce to u jednom trenutku biti toliko dobro da se nece moci rijec reci
kazem nadam se i ako Bog da (zdravlje i srecu).
Jos mi je jedno milo da ipak ima kriticna masa ljudi koja bb vidi kao ja. Ne osjecam se usamljeno tada:)
jakomi imponira isto podrska Vladana i Polomca, ljudi koje iako nisam uzivo upoznao, smatram prijateljima. Takodjeri lijepe i motivirajuce rijeci i konstruktivne kritike mi pasu od Gorana i Duleta i ostalih