@bebac
vidi
nije ovde sada rec o tome sto si ti naveo gore kao "opravdanje" zasto je nesto lose a zasto je nesto dobro.
stvar je zdravoj percepciji.
srbija i narod u bivsoj jug je specifican tj kupci su specificni.pa je tako ULT najbolji ne zasto sto jeste najbolj vec zato sto je najstariji,pa onda imas NAJBOLJE zato sto prodvac ima najvecu marzu na njemu pa je po defaultu taj brend najblji,pa onda se desi da neko drugi uveze taj isti brend i onda isti taj koji ga je gurao krene da pljuje i sere da je od kineskih sirovina itd itd itd i
ja necu sada da razlazem ovde sta je od kuda i od kuda sta vodi poreklo,samo su mi smesni ljudi koji pricaju neke stvar a da nisu dalje od subotice ili sida se makli ali eto,oni znaju da nesto ne valjda zato sto oni prodaju neki drugi brend
sa biotechom je neka druga prica buraz
on je bio ovde medju privma i od uvek je na losem glasu...zasto?
pa znas kako
ako 2 coveka kazu da sam debeo...mozda lazu
ako 5 ljudi kazu da sam debeo..ma sigurno lazu
ako 10 ljudi kaze da sam debeo...hmmmm..ma lazu 100%
ali ako 1000 ljudi kaze za mene da sam debeo......pa nije bas da 1000 ljudi nije u pravu
bitech kao brend je imao svojih ne 5 vec 55 min,nepovljno je ta cela prica ispracena od samog starta na zalost i zato se sada desavaju stvari koje se desavaju
ti kao krjanji kupac niti ja,nemoemo nikako da branimo nesto u sta nismo sigurnu
pa ja tako za THE ili NANOX sigurno mogu da kazem sta ide i kako ide i sve detalje koji su vezani za to,ali za ULT sam cuo da su dobri,probao i meni su dobri...zasto..pa zato sto imam iste rezulatate sa npr isolatom od ult kao i sa isolatom od THE..
sada ce neki da se pitaju..a koje reuzlatet...e pa to i jeste fora
ja nisam dobio od iusolata 5 kg misica..vec sam kao neko ko veoma dugo upotrebljva supse sigurno merodavan da na svom telu vidm sta mi godi a sta ne i da kaze e ovaj me isoalt vodeni a ovaj ne..cim me vodeni..hmmm...pa cika peki ne bi rekao da je cist
znaci...
isto tako mogu i za neke da kasze slobodno da su obicno govno ali ih eto..cena prodaje.
nisam namerno naveo ni jedan brend niti bilo sta jer je pprica poptuno drugacija
ali samo kazem da ipak treba znati kada za nesto kazes IMA ISTI SASTAV i da stanes iza toga objsanenja jer kao sto si ti gore naveo da je isti sastav od bcaa nekih od firmi..mozda i jeste,a mozda i nije..ja znam sta je siguro u THE...ULT mi je odlican ali realno mi je to skupo,dok za neke druge bcaa mogu samo da kazem da su obicno govno ali steta sto ljudi nece da citaju LABEL gde se ne sme SLAGATI
sme se lepo zamaskirati da to ispadne i zvuci lepo,ali nikako da ne pise sta treba
ali boze moj.....
sta da se radi