Vidim rijetko kome od ovih ''profi'' pocetnika padne na um da se raspitaju malo oko razvoja nogu, svi trpaju priču o ''genetski jakim nogama''
a mene zanima kako odraditi trening nogu bez upotrebe sprava posto u narednom periodu bas i necu biti u mogucnosti koristiti sva ta silna tehnoloska dostigunca
pa me interesuje na koji nacin i kojim vjezbama nastaviti dobar trening nogu, inace nisam nikakav pocetnik i slicno - tj. vec duze vremena treniram i sve super ide i po planu ali eto dosao sam u situaciju da u narednom odredjenom periodu necu imati pretjeran (tacnije nikakav) pristup spravama namijenjenim za razvoj tih silnih ekstremiteta (nogu
.
Dakle cime najbolje pogoditi noge, kojim vjezbama odraditi dobar trening (mase) nogu bez upotrebe sprava namijenjenih za to (naravno tegovi i sipke itd su tu
.
Cucanj = znam, ubije me i uzivam raditi ga i definitivno ga nastavljam raditi ali nazalost samo mi je to 101% jasno da ne grijesim ali ostalo bas i nije a ne bih da experimentiram pa izgubim mjesec ili cak i vise dok ne nadjem pravu kombinaciju za pogadjanje misica natkoljenice i listova. Cijenio bih adekvatnu pomoc po ovom pitanju
.
Inace, forum se ''malo'' promijenio u zadnje vrijeme bar po pitanju tema koje se pokrecu, a i Peki je pokrenuo odlican projekt sa distribucijom suplementacije i ovom prilikom bih da mu pozelim uspjesnu karijeru u tom polju i sve najbolje i da akoBogda otvori jednu radnju i za nas u Sarajevu
.