Pozdrav svima,
odlican forum, pratim vec neko vreme..
Koristili bi mi predlozi na koji nacin bih mogao da postignem sledece: dobijem na masi oko 3-5 kg, ali istovremeno se stesem u predelu struka...znaci da sagorim to sala sto imam ali da istovremeno ne izgubim odnosno cak dodam koju kilu misica...
imam 25 god, 187cm visina, 75 tezina, ectomorph, oko 1900 BMR... u ok sam formi, ali poslednjih godinu dana sam zbog prirode posle izgubio sixpack, ne previse, ali dovoljno da postane neki 3pack
i izgubio na misicnoj masi malo ... isao sam 1 nedeljno u teretanu i 1-2 nedeljno trcao...sada imam 2 meseca skroz free, pa bih hteo da se dovedem u red koliko je moguce....znaci love handles da skinem i salo na donjem delu stomaka.
trenutno recimo dizem oko 80kg na bencu kao poslednju seriju od 3, oko 5-6 puta, oko 18kg bucice biceps, i trcim oko 5km za 25min, 3-4 puta nedeljno, cisto radi ilustracije forme..
planiram da idem u teretanu oko 4 puta nedeljno, radim strenght training, znaci 3 vezbe po 3 serije za svaku grupu misica (10, 6, 4 ponavljanja), i odmah posle da trcim oko 4km, ne znam jel to dobar pravac za ono sto hocu da postignem?
inace ne jedem meso, pa je malo tesko da nabacim masu, razmisljam da uzmem neki protein, ali sam neupucen, koja vrsta je najprirodnija, neki cisti protein, cuo sam da je soya protein stetan za muskarce...
ako neko ima neki program vec ili koristan link za ovo sto zelim da postignem, bilo bi odlicno...saveti dobrodosli!
pozz !