Zanima me vase misljenje a kad kazem vase mislim na misljenje ljudi koji nisu pocetnici vec imaju dosta znanja i iskustva
1 pitanje,dali je zdravo jesti za dorucak ciniju muslija 100 grama,sa 0,5% mm mleka ili 0% mm jogurta ,radi se o floridabell top musliju procitao sam na ambalazi da ima ovako tacno na 100g:
1835j -441 kcal zatim 12,28 g proteina,ugljen hidrata 59,63 g od cega seceri 22,3g,masti 15,7g od cega zasicene 3,81g i vlakna 19,45g sad interesuje me kad se to pomesa sa mlekom ili jogurtom dali je to generalno dobar dorucak ako se bavite Bodybuildingom
jedni mi kazu da je to zlo nikako da nejedem to za dorucak pa sam hteo da cujem vase misljenje.
2. pitanje kad pravim sejk sa whey proteinom dali je bolje da koristim optimum nutrition gold standard ili Dymatize Iso 100
3.koje je vase misljenje o "Green Magnitude je jedan od prvih proizvoda na tržištu na bazi kreatina koji sadrži magnezijum kreatin helat i dikreatin malat" koliko sam razumeo to nije regularan creatin monohidrat, navodno je bolji i nezadrzava tecnost kao monohidrat sad ja ne znam pa pitam ako mozete da mi objasnite sta je to
dali se to moze kombinovati sa obicnim monohidratom ili se nesmeju zajedno koristiti ili samo ovaj prvi treba da se koristi bez monohidrata kao njegova bolja alternativa
4.dali je generalno bolje kada je meso u pitanju jesti sto vise ribe oslica ? ili pileceg belog ? vidim na netu da profesionalni bodibilderi jedu samo jednom na dan junecu sniclu 200-300g a tokom celog dana jedu kad je meso u pitanju oslic uglavnom i piletinu. dali je stvarno dobro onda jesti 4-5 puta na dan ribu oslic filet i pilece grudi i jednom samo cistu sniclu od juneceg buta ? ili treba jesti vise crvenog mesa mislim na (juneci but,teleci)
5. dali je 250 grama proteina dnevno prvise ili je taman za moju trenutnu kilazu od 80 kg