Da li je moguce ako se svaki dan koriste isti izvori hrane,belo meso,jaja,pirinac i sir,da nase telo se jednostavno navikne na to i nece da vise napreduje nikako?
Dakle,svaki dan u isto vreme,iste namirnice,ista kolicina,sve isto?
Jer cudno mi je kako pored toliko hrane,a hranim se vec mesec dana svaki dan tako sem u OFF danima kad smanjim pirinac sa 500 na 400gr i kad nemam 50gr whey-a,ja ne mogu da dobijem ni 1kg.
Znam da se misicna masa gradi veoma dugo i da ne moze preko noci,ali ja ne mogu ni telesnu masu da dobijem sto je najzalije u celoj prici,a stucem svaki dan pare na te namirnice koje nisu nimalo jeftine,a rezultate ne vidim.
Svaki dan po 5 jaja,500gr belog mesa,500gr pirinca,220gr sira i 100gr kikirika i jednostavno,stojim u mestu.
Da li bi mozda bilo dobro uzeti jedno 10-ak dana odmora od teretane,smanjiti UH i masti,proteine isto smanjiti na nekih 120-130gr dnevno i onda nakon tih 10 dana pauze,odmah krenuti sa 200gr proteina,400gr UH,100gr masti i jak trening?
Ja sad ne znam jel sam se pretrenirao ili unosim nedovoljnu kolicinu hrane,kalorija,proteina ili se telo naviklo na jednolicnost ishrane ili ne vezbam dobro,iako svaki trening dam MAX sve od sebe,menjam uvek redosled vezbi,drzim se opsega ponavljanja oko 10-12,kako kad,serije po vezbi su uvek 3,ali nesto ne radim kako treba,a ja ne znam sta je to sto me koci u dobitku.
Moram da napomenem da nekad ne stignem da jedem na SVAKA 3 sata,vec se desi da nekad razlika izmedju obroka bude 3 i po ili 4 sata,ali gledam da uvek ispostujem 3 sata razlike,iako je dosta tesko zbog raznoraznih obaveza,pa se pitam da li mozda ta neredovnost obroka je mozda krivac,jer telo kad je gladno,crpi proteine iz misica,a tada dolazi do katabolizma,zar ne ?
Meni sad recimo pada par ideja na pamet sta bih primenio na sebi jedno 2-3 meseca cisto radi experimenta da vidim hoce li porasti kilaza i obimi,ali me koce finansije
.
Recimo,sta bi ja to uradio:
-ubacio maslinovo ulje umesto kikirikija,dakle jedno 50gr maslinovog,odnosno 3 supene kasike
-ubacio jos jedan dodatni obrok
-umesto mladog sira bih uzeo Pedjin The Kazein pred spavanje jednu mericu
-krenuo da koristim BCAA,jer vidim da je vecina da se ovo ubaci medju suplementaciju,ali ja nazalost nemam para za to,jer jedva postujem i ovo ostalo,jedva.
Eto,ako neko ima neki savet,znaci recite otvoreno,kao brat bratu,slobodno,tu sam da poslusam svaki savet i da ga primenim ukoliko moji uslovi to dozvole.