manojlovic petar je sve samo nije da se hrani u maminoj kuhinji tako da je mnogo glupo da ovako momku rusis neke stvari
a ti bojane
ti bojane..toliko si sam sebe zakomplikovao i koliko god ja puta rekao da ZAJEBETE BROJANJE KALORIJA vi opet tj opet se pojavi neki nvi stucnjak na forumu dok mene nema 3 dana i savertuje gomilu budlstaina
NS je na drugoi form dosao pre 1 mesec sa pitanjem sta je protein da bi vec nakon 2 meseca davao savete
tako NS da te molim da ukoliko nemas sta pametno da kazes onda nemoj DA LUPAS
bojane..
meni nije jasno gde se ti zuris??
pa covece ti si na ovom rezimo manje od 3 nedlje i KUKAS KAKO KG NE IDU GORE??
ok.
onda uzmi burek i slaninu i da vidis kako kg idu gore...tu nemas nikakvih rpoblema
a brojanje cal i ostala sranja \ZAJEBI...
i pusti likove kao sto je ovaj manojlovic sto dodju na forum kao grom iz vedra neba i loze vas klince bez veze..sa pricom..jedem sarmu i ovako izlgedam....
ZNACI OVE GLUPOSTI
Samo gledaj da ti se masti krecu oko 70+- grama. tj oko 20% kalorija da ti dodje iz masti
ODJEBI LAGANI SKOKOVIMA.....
i ssavete od ljudi koji idu u teretanu dva meseca
zajebi malo majstore i genetiku
ono sto covek od sebe moze da uradi je nezamislivo,pa tako i oni najgorei geneticari mogu da budu sampioni
mada oni koji se i malo razumeju u ovo znaju da gnetika je ovde malo sve je RED RAD I DISCIPILNA za manojovica sam ti rekao..to je sve smao nije genetika...i nije ni 10% a ane PRESUDAN FAKTOR...
znaci..odlicno se hranis i imas odlicnu suaplemnetaciju
ali kao sto rekoh..COVECE BOZIJI GDE SI ZAPEO...OVO JE SISTMEATSKI SPORT AKO ZELIS KVALITET NA PRVOM MESTU
ako zlis da budes svivanja onda slobodno pvoecaj cal i krenu da se hranis kao profesinlalac...i nemas porelma..
samo ti onda nedotaje mala karika ...a da..to ti je NS zaobravio da savetuje jer jos nije dosao do toga ali za 15ak dana hoce a to je HEMIJA..
pobogu covece..dali sti ti svestan sta tebi treba...da UGRADS 3000 cal?
/
aloooo...dali ste vi ljudi normlani??
da ne ulazim u to kolika je glupost racunati cal i odrdreiti sebi da ti treba 3000 cal zato sto kg ne idu gore....jbt..ja ne mogu da veerujem u ove gluposti nakog svega sto covek procita na forumu on odavli ovakvku glupu kosntatciju