pratim forum, dosta clanaka i tema procitanih...ishrana na prvom mestu, probao sam da prilagodim sebi neki program...ali ramena i ruke mnogo slabi, na izgled mnogo mali...da se ne vadim na genetiku, ali stvarno matorci imaju takodje mnogo mala ramena...bukavlno sam gradjen kao piramida
...skoro sam kupio creatine micronized al nisam jos poceo da pijem, imam i whey i dex...i sklekove sam radio skoro svaki dan, ali nista od rezultata, a i ne preporucuje se svaki dan ista grupa misica...sto se tice programa rada, bas sam sveo sve na minimum(serije i broj ponavljanja) jer su mi ruke dosta slabe, ali tim necu postici nikakve rezultate...npr kad radim ramena, vezbu sedeci potisak stavim 10 kg, uradim prvu seriju (i to jedva, ruke mi drhte i sipka se krivi) sledecu seriju kad povecam uradim jedva 3-4 ponavljanja...slicno situacija i za ruke kad radim triceps sa krivom sipkom lezeci...jedan zgib ne mogu da uradim, trudim se maksimalno ali samo me posle toga boli kicma...kako, sta???ima neko ideju...