ne spremam se za plazu........o steroidima tacno je ne znam puno....da znam ne bi postavljao teme i trazio pomoc......a ti bi kao admin ovog sajta mogao da budes malo da kazemo ljubazniji ....i ne toliko kurcevit....postavljo sam savrseno logicna pitanja....dobijao ok odgovore.....trrazili smo najbolje resenje....tebi ako se ne svidja nemoj da ucestvujes u diskusiji....... i pusti to internet mafijanje....nemas potrebe za tim to nije lepo a ni kulturno.....meni se jako svidja ovaj foruma i ne bih voleo da ga napustam zato sto je neko od admina neraspolozen....pa je resio mene kao nesto da spusti na zemlju...a pritom ne zna nista o meni.....a ti sad ako hoces banuj me.... ako neces hajde da o ovome razgovaramo normalno bez tog gledanja sa visine tipa....."iskreno bih ti preporucio da batalis hemiju, tebi ni ne trebaju roidsi, ionako ne znas nista o njima, pa to sta bi ulozio u Propi/Depo i winie, ii da te pukne nesto po glavi"
Savrseno sam raspolozen, i zbog toga sam i iznasao vremena da prokomentarisem temu koju si naceo. Ti ocito ne cijenis moj trud i ulozeno vrijeme, da nekog poput tebe, koji na zalost ne poznaje materiju, posavjetujem, kako nebi ugrozio svoje zdravlje upotrebom mocnih ljekova koji na jedan kompleksan nacin uticu na tvoj, moj ili bilo ciji organizam, pa samim tim i da bi se koristili treba malo vise od jedne teme koju bilo ko komentrasie na bilo kom forumu.
Za tebe je najbolje rijesenje da ne koristis hormone, dok ne savladas materiju, a kad i ako savladas materiju kojom zelis da uzurpuras svoje tijelo, tada ces i vidjeti koliko su tvoja pitanja losa za nekog ko zeli da se rokne za par dana.
Bane,znajuci Vladara to-da te pukne po glavi-nije sigurno zlonamerno izgovorio,ne sigurno u kontextu koji si ti pomislio.
Burazeru moj kontekst je jasan. Sam Primobolan i inj winnie nebih preporucio bilo kome. Mnogo para, malo muzike pogotovo u dozama koje im isplaniraju ti sto im prodaju te viskove na lageru, a nigdje jezgra svakog dobrog ciklusa. Injektivnog testosterona.
Iz vise razloga uvijek sam pri tome da se koristi brzodjelujuci test, razlozi su jednostavni, vrlo brzo se postize zeljena koncentracija lijeka, ciklus je gotovo 100% produktivan, i sto je najvaznije u slucaju bilo kakvog problema lako se izadje iz price i problemi saniraju.
Takodje, za first time usere 60-tak dana za prvi put je vise nego dovoljno, sto opet govori o prednosti upotrebe brzog estra. Ne kazem, iskusni korisnici mogu da urade front load kratkim i nastave sa enanthatom i da imaju pravu pricu, ali opet ostaje varijanta da ce kad sve zavrse morati cekati 3-4 nedjelje da se skinu sa depoa kako bi krenuli u oporavak.
Vrlo jednostavno ja preferiram da udjem u ciklus da sve radi kao sat, da imam izlazna vrata ako sto ode po djavolu, i da se vrlo brzo oporavim od toga sto sam napravio... to sve radim sa brzim estrima, s obzirom na drastican pad cijena UG labova cak ni cijena ne moze da vise bude ono sto presudjuje, jer realno rekreativci monogo vise novca uloze u prehranu nego u neznam kakvo i koliko hemijanje.
Sto se tice pocetnickih ciklusa, kroz posao sa dodatcima prehrani koji radim gomila ljudi mi je dolazila i pitala sta mislim i o tome, neki od njih su me poslusali i uzeli za prvi put 350-400mg Propionata sa malo dodatne anabolike koju recimo daje bold, t-bol, ili oni koji zbilja imaju dobar BF malo oralnog winnia, sto manje to bolje, za prvi put... Standardnih 60 dana, bez "zastita" glamuroznih PCT-a i ne znam cega sve ne, ali osim tog kemijanja bilo je brdo hrane i saplemenata i stvar je onda stvarno davala rezultate.
Svi oni su obili ovaj forum citanjem, procitali poneku knjigu i znali u sta se upustaju, pa je odtud i imalo smisla posavjetovati ih kada su se vec odlucili na doping. Ovi ostali koji ne znaju, zaista mislim da je najbolje je da kupe bifteka, roknu se dobrim suspima i nema brige, posto je rokanje za njih pirlicno beskorisno, a na zalost moze da prouzrokuje razno razne probleme, a da ne pricamo da svi kada se sve slegne, kada se skinu, ne odrade poslije ciklusa sve sto treba jer, hebiga nalazi kostaju, brdo saplemenata za oporavak kosta etc etc... izadju gori nego kad su krenuli na taj ciklus, i sta onda ide - pa naravno idemo ponovo samo ide sve x 2, i vrteska se nastavlja...
Eto, ja se malo raspisah, ali rekoh rijetko sam odmoran i raspolozen, pa da pomalo kuckam.
Uzdravlje svima and... KEEP PUMPING MY IRON BROTHERS!!