dijeta bez hidrata je glupost....posle par dana usporavas tako metrabolizam i opet se nista ne resava....bez hidrata max3,4dana.....mada najbolje na osecaj i rotacije stalno....wini sam nista....mora tu jos toga ako zelis da ostane malo misica na tebi ovako ides u baletane
odlicno
vidi se da ucis od majstor-a...hehheheheheheh
@branislav
niko te nece napusavati(mislim dok se to ne sazluzi nikome to ne radimo hahhhahahah)
enovej
plan ti je onako-onako...
sve je to ok sto ti hoces
samo ja da sam na tvom mestu ja bih onda radio LOW CARB DIJETU kada se vec toliko bojis UH
kao sto neko gore rece.....
toliko ces uposroti metabolizam da toga nisi ni svetan i samo ces sebi uciniti medvedju uslugu
Ok tnx onda cemo na low, nego kad si mi vec tu da te pitam jos nesto sto nema veze sa temom
Drugar s kojim treniram mi stalno govori da se nenormalno slabo znojim, tipa juce ledja 5-6 vezbi, 1 -1,5 min pauza izmedju serija, pijemo i ja i on dosta vode 1-1,5L za vreme treninga, on gola voda ja tek malo onako po celu i tako svaki put. Mislim da mi je takav organizam ali znas kad te isparanoise ludak, pa sta mislis jel da zivim ili da mrem
Hvala ti na odgovorima i pozz P.S. Znaci moze samo wini za ovo super, hvala na savetu....... salim se ha ha ha pozz