Nemojte da mislite da se ne slazem sa vama, pa i ja sam pre svega takmicar i znam realno stanje. Naravno da Svarc ima formu koja je daleko od reprezentativne i da svakoj drugoj situaciji ne bi isao bilo gde na inostrano takmicenje.
Ali, posto je takmicenje u Varvarinu i nema troskova, zasto da ne pomogne Stanku da ostvari priznati plasman. Sta je lose u tome? Pa sta treba da se uradi, Svarc je aut a Stanka ko jebe i nikom nista.
I hocu da vam kazem i ovo, nisam JA savez. Jesam clan u savezu jer su me klubovi izabrali, na mnoge stvari ne mogu da uticem, zelim da radim u korist takmicara jer sam to i sam, ali ne odlucujem.
Organizujem takmicenja koja su nadam se dobra ali ne mogu da uticem kada se desi momenat da me "profesionalac" koga poznajem izradi na licu mesta i sjebe muziku za pozing takmicarima jer je poneo krs od plejera, i onda dobijem smo IZVINI..... Ko nije organizovao takmicenja ne zna koje su muke sa ljudima kada se o necemu pregovara a znas da ce da te izrade ali se nadas da nece.
Ovde sam na forumu da bih vam dao informacije koje znam u vezi takmicenja i ravnopravan sam u komentarima sa svima vama. Ne zelim ni sa kim da ulazim u verbalni duel jer svi zelimo isto.