Citat: Pedja_Petrovic Maj 09, 2010, 08:32:28 posle podneCitatZato neka svi uzivaju ko uziva zbog svojih razloga jer ce uzitak kratko trajat jer amidza je amidzaneznam jel se ovo odnosilo na mene oko uzivanja,ali ni jednog jedinog trenutnka nisam pomislio na to VEC I BAS OBRATNOmeni je cudno bilo tvoje cetvrto mesto pa sam iz tog razloga i pitao jer vidim da niko ne pise o tome nista a ja nisma bio tamo pa nisam mkerodavan da bilo sta kazem.ma jok na tebe vec zbog ovih klinaca i ljudi poput onog "makedonca"....tzv sudije...
CitatZato neka svi uzivaju ko uziva zbog svojih razloga jer ce uzitak kratko trajat jer amidza je amidzaneznam jel se ovo odnosilo na mene oko uzivanja,ali ni jednog jedinog trenutnka nisam pomislio na to VEC I BAS OBRATNOmeni je cudno bilo tvoje cetvrto mesto pa sam iz tog razloga i pitao jer vidim da niko ne pise o tome nista a ja nisma bio tamo pa nisam mkerodavan da bilo sta kazem.
Zato neka svi uzivaju ko uziva zbog svojih razloga jer ce uzitak kratko trajat jer amidza je amidza
Citat: TERZO MIRSAD Maj 09, 2010, 11:15:08 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Maj 09, 2010, 08:32:28 posle podneCitatZato neka svi uzivaju ko uziva zbog svojih razloga jer ce uzitak kratko trajat jer amidza je amidzaneznam jel se ovo odnosilo na mene oko uzivanja,ali ni jednog jedinog trenutnka nisam pomislio na to VEC I BAS OBRATNOmeni je cudno bilo tvoje cetvrto mesto pa sam iz tog razloga i pitao jer vidim da niko ne pise o tome nista a ja nisma bio tamo pa nisam mkerodavan da bilo sta kazem.ma jok na tebe vec zbog ovih klinaca i ljudi poput onog "makedonca"....tzv sudije...Jel mislis na Gjorovskog ili??
EXTREME je tata mata za ove macke ................ od mene samo ova.... i odoh na posao ........ uvece sve preostale slike
AAA ne,ne .... znamo mi ko je tata mata za mačke i mačkice......nemoj sad da se izvlačišCitat: MR.BIG Maj 10, 2010, 02:38:43 posle podneEXTREME je tata mata za ove macke ................ od mene samo ova.... i odoh na posao ........ uvece sve preostale slike