kod trbusnjaka jako je bitno da se radi sto vise raznolikih vezbi , razni uglovi ,razne vrste trbusnjaka ... ja mislim da kod njih niko od nas ne bi trebao da ubacuje opterecenja i negativna ponavljanja ... , konstanta tenzija da, menjanje tempa da , ali ovo drugo zajebi ...kicma strada samo tako pogotovo ako nemas dovoljno mase da podrzi to opterecenje ... bolje i da dodas par ponavljanja u seriji sa pravilnom formom i dobrim fokusom misica u seriji nego ovo drugo(i disanje naravno,udah izdah da se cuje) , licno sam se vise puta tako zajebao u pocetnickim danima u teretani sledeci slepo necije primere , takodje sam primetio jednog zenskog takmicara posle svake serije radi istezanje onaj yoga pokret ... sad koliko je to dobro to ne znam , ja sam skapirao da mi istezanje godi ali ili ako ga radim posle kardia ili neke aktivnosti tog tipa kosarka, fudbal ili ako ga radim skroz odvojeno sa blagim zagrevanjem ... ono posle svake serije sto su me ucili prvi put kad sam usao u teretanu mi osetno smanjuje snagu a i ne prija mi da istezem misic dok je pod pumpom ... sad ne znam za to sa trbusnjacima , ne bih smeo da kazem da sam u pravu jer zena je bas bas super gradjena i ima trbusnjake stvarno zvako bi joj svako pozavideo...