pedja , ja sa gazdom xsporta (da ga ne imenujem ovde) nemam nikakve veze ja sam iz bg on iz ns nikad ga nisam upoznao jednio kako smo kontaktirali je preko foruma(xsport) tako da mi nije cilj da mu nabavljam musterije jednostavo ja tamo pazarim jel mislim da je najpovoljni i da ima najveci izbor...(mozda gresim nemam pojma,ali ja cu i dalje kupovati kod njega)
sto se tice API wheya pio sam ga i opet cu ga piti jel je za tu lovu extra whey, trenutno pijem isoflex jel sam ga nasao povoljno(opet cu naglasiti u xsportu)
a sto se ukusa tice kao sto si rekao o ukusima se ne raspravlja, i nema sta da gutas(ne znam sto nisi jedva progutao kada su mnogi napisali kako THE whey ima najbolji ukus a pili su mnoge proteine
) jel treba porediti API i THE ne bih rekao . api je odlicna kanadska firma kao i njihov whey
sastav DOBAR ne odlican nego DOBAR ukus(ja pio cokoladu) ODLICAN ne peni ODLICNO se rastvara.....
a ako te kopka to sto sam napisao "moja preporuka iz xsporta" decku sam hteo da dam predlog jel je jedan od najboljih trenutno dostupnih na lageru...
i opet cu reci API odlican whey