Citat: King_Leonidas April 27, 2010, 06:17:43 posle podneCitat: PEJABG April 27, 2010, 06:14:06 posle podneznam imas popust na njihove paprene cenesto jes jes, jesu paprene ..veoma..al sa zlatnim je dosta jeftinije od xsporta ( a nemaju ni oni kao sto rekoh, juce zvao ) dodjavola obecali su mi i jedni i drugi da nece biti ovakvih nestasica...prosli put 2 meseca nije bilo nicega..ti u Bg imas i AMG i ko znaCitat: Naturalni April 27, 2010, 06:19:30 posle podneCitat: King_Leonidas April 27, 2010, 06:17:43 posle podneCitat: PEJABG April 27, 2010, 06:14:06 posle podneznam imas popust na njihove paprene cenesto jes jes, jesu paprene ..veoma..al sa zlatnim je dosta jeftinije od xsporta ( a nemaju ni oni kao sto rekoh, juce zvao ) dodjavola obecali su mi i jedni i drugi da nece biti ovakvih nestasica...prosli put 2 meseca nije bilo nicega..ti u Bg imas i AMG i ko zna jos kolko firmi ... inace u xsportu ima i GOLD i EAS;)si sad zvao naturalni ili ? juce bilo samo malo pakovanje od 450g prostara
Citat: PEJABG April 27, 2010, 06:14:06 posle podneznam imas popust na njihove paprene cenesto jes jes, jesu paprene ..veoma..al sa zlatnim je dosta jeftinije od xsporta ( a nemaju ni oni kao sto rekoh, juce zvao ) dodjavola obecali su mi i jedni i drugi da nece biti ovakvih nestasica...prosli put 2 meseca nije bilo nicega..ti u Bg imas i AMG i ko znaCitat: Naturalni April 27, 2010, 06:19:30 posle podneCitat: King_Leonidas April 27, 2010, 06:17:43 posle podneCitat: PEJABG April 27, 2010, 06:14:06 posle podneznam imas popust na njihove paprene cenesto jes jes, jesu paprene ..veoma..al sa zlatnim je dosta jeftinije od xsporta ( a nemaju ni oni kao sto rekoh, juce zvao ) dodjavola obecali su mi i jedni i drugi da nece biti ovakvih nestasica...prosli put 2 meseca nije bilo nicega..ti u Bg imas i AMG i ko zna jos kolko firmi ... inace u xsportu ima i GOLD i EAS;)si sad zvao naturalni ili ? juce bilo samo malo pakovanje od 450g prostara
znam imas popust na njihove paprene cene
Citat: King_Leonidas April 27, 2010, 06:17:43 posle podneCitat: PEJABG April 27, 2010, 06:14:06 posle podneznam imas popust na njihove paprene cenesto jes jes, jesu paprene ..veoma..al sa zlatnim je dosta jeftinije od xsporta ( a nemaju ni oni kao sto rekoh, juce zvao ) dodjavola obecali su mi i jedni i drugi da nece biti ovakvih nestasica...prosli put 2 meseca nije bilo nicega..ti u Bg imas i AMG i ko zna jos kolko firmi ... inace u xsportu ima i GOLD i EAS;)
Citat: PEJABG April 27, 2010, 06:14:06 posle podneznam imas popust na njihove paprene cenesto jes jes, jesu paprene ..veoma..al sa zlatnim je dosta jeftinije od xsporta ( a nemaju ni oni kao sto rekoh, juce zvao ) dodjavola obecali su mi i jedni i drugi da nece biti ovakvih nestasica...prosli put 2 meseca nije bilo nicega..ti u Bg imas i AMG i ko zna jos kolko firmi ...
Citat: PEJABG April 27, 2010, 06:14:06 posle podneznam imas popust na njihove paprene cenete zlatne su glupostmada verovatno ni toga vise nece biti.....malo uporedi cene sa drugim radnjama videces da je pan skuplji za 10% od svihdruga stvar sto ti daju popust na glupavi SCITEC,UNIVERSAL,SNI i sta ti ja znam...ja onda dodjes pa nema pola proizvoda,da ne pricam fore koje rade na sajtu,gadjaju se nekim cenama samo da bi otisao do radnje itd
Citat: Naturalni April 27, 2010, 06:18:30 posle podneCitat: PEJABG April 27, 2010, 06:14:06 posle podneznam imas popust na njihove paprene cenete zlatne su glupostmada verovatno ni toga vise nece biti.....malo uporedi cene sa drugim radnjama videces da je pan skuplji za 10% od svihdruga stvar sto ti daju popust na glupavi SCITEC,UNIVERSAL,SNI i sta ti ja znam...ja onda dodjes pa nema pola proizvoda,da ne pricam fore koje rade na sajtu,gadjaju se nekim cenama samo da bi otisao do radnje itdkako glupost naturalni ? 4300-4400 ON gold kako koji mesec u panu , u xsportu 5200 i nesto, skoro 5300 din. kako je to 10 % skuplje ? a tako je za sve proizvode sto uzimam ,sve.
radim tamo;)za PROSTAR da ima samo 450g(ali ce uskoro doci sva pakovanja)ostalo sto sam ti nabrojao ima....
Citat: Naturalni April 27, 2010, 06:24:02 posle podneradim tamo;)za PROSTAR da ima samo 450g(ali ce uskoro doci sva pakovanja)ostalo sto sam ti nabrojao ima....kul...KAD uskoro ..ocu ono veliko pakovanje prostara od 4.5 kg al ne mogu da cekam , nemam proteina nista. ...a sto se tice cena, mozda su tebi jeftinije, ja nemam popust u xsportu....sad ti rekoh cene.
Citat: King_Leonidas April 27, 2010, 06:26:09 posle podneCitat: Naturalni April 27, 2010, 06:24:02 posle podneradim tamo;)za PROSTAR da ima samo 450g(ali ce uskoro doci sva pakovanja)ostalo sto sam ti nabrojao ima....kul...KAD uskoro ..ocu ono veliko pakovanje prostara od 4.5 kg al ne mogu da cekam , nemam proteina nista. ...a sto se tice cena, mozda su tebi jeftinije, ja nemam popust u xsportu....sad ti rekoh cene.pa ti si onda pricao samnom juce xexexexe
Citat: Naturalni April 27, 2010, 06:26:58 posle podneCitat: King_Leonidas April 27, 2010, 06:26:09 posle podneCitat: Naturalni April 27, 2010, 06:24:02 posle podneradim tamo;)za PROSTAR da ima samo 450g(ali ce uskoro doci sva pakovanja)ostalo sto sam ti nabrojao ima....kul...KAD uskoro ..ocu ono veliko pakovanje prostara od 4.5 kg al ne mogu da cekam , nemam proteina nista. ...a sto se tice cena, mozda su tebi jeftinije, ja nemam popust u xsportu....sad ti rekoh cene.pa ti si onda pricao samnom juce xexexexehaha..more bit al i ne mora da znaci ..rekose mi posle 1. maja i ti (ako smo pricali ) i riba u drugoj..al kaaad ...kad god mi kazu 5 dana cekam mesec...ako je 5 dana ok, ali ako je 25 onda cu radije i sni uzeti pa rokati duplu dozu
Citat: King_Leonidas April 27, 2010, 06:29:00 posle podneCitat: Naturalni April 27, 2010, 06:26:58 posle podneCitat: King_Leonidas April 27, 2010, 06:26:09 posle podneCitat: Naturalni April 27, 2010, 06:24:02 posle podneradim tamo;)za PROSTAR da ima samo 450g(ali ce uskoro doci sva pakovanja)ostalo sto sam ti nabrojao ima....kul...KAD uskoro ..ocu ono veliko pakovanje prostara od 4.5 kg al ne mogu da cekam , nemam proteina nista. ...a sto se tice cena, mozda su tebi jeftinije, ja nemam popust u xsportu....sad ti rekoh cene.pa ti si onda pricao samnom juce xexexexehaha..more bit al i ne mora da znaci ..rekose mi posle 1. maja i ti (ako smo pricali ) i riba u drugoj..al kaaad ...kad god mi kazu 5 dana cekam mesec...ako je 5 dana ok, ali ako je 25 onda cu radije i sni uzeti pa rokati duplu dozu samnom si pricao:D
Naturalni ima divan glas..again...oleee..
Citat: Naturalni April 27, 2010, 06:24:02 posle podneradim tamo;)za PROSTAR da ima samo 450g(ali ce uskoro doci sva pakovanja)ostalo sto sam ti nabrojao ima....l ne mogu da cekam , nemam proteina nista.