Evo ovako da se predstavim,
Imam 21godinu, treniram oko 4godine sa malim pauzama zadnjih 5meseci(sad pocinje 6) treniram oko 5-6x nedeljno i uhodan sam u program treninga i upoznat sa vezbama veoma dobro.
Naravno moze se predpostaviti zasto pisem ovde
trazim savet oko mojeg prvog ciklusa.Ishrana mi je jako dobra(200-300g proteina i do 3000kal.) zadnjih oko 2 meseca rasporedjeni u 6obroka.
190/93kg imam malo stomak nista specijalno
Odlucio sam se da pocnem sa ciklusom testosterona(galenika) 2x250 nedeljno u razmaku od 3 dana ujutru
ubodeh se danas prvi put u spoljni deo butine, sve proslo ok, pratio sam protokol koji ste ovde 1000x naveli.
Ciklus sam zamislio da traje 10 nedelja
Prve dve nedelje samo testosteron
a u ostatak od 8nedelja da ubacim Dianabol 3x10mg (koji mi jos uvek nije stigao kad stigne pisem
) jedna ujutru 1za rucak i posle treninga (posle ili pre
?)
Razmisljao sam o Deci ali mi se cini da je ovo za prvi ciklus dovoljno.. ako ima nekih predloga samo pisite
Treninzi mi se sastoje od 3 dana pa 1 pauze uglavnom to ide ovako
1.Grudi+triceps
2.Ledja+Biceps
3.Ramena+Noge(nista preterano ne forsiram noge jer uglavnom mi brzo buknu pa ne mogu udjem u farmerke)
Mislio sam da ubacim u ovaj 4 dan kad mi je dan odmora malo vise kardio vezbi zbog onog stomaka na pocetku teksta.
Pitanje je jel treba nesto da izmenim da bi postigao maximalne rezultate iz prvog ciklusa.
Fokusirao sam se na stomak i da nabacim misica ali uglavnom skinem stomak(pokusao xxx puta) a misice jako slabo dobijem
Hvala unapred
ps.
Da ne bude jaooo dosao jos jedan novajlija pa prvi post u steroidi podforumu, posmatram ja vas vec dugo i citam vas forum ali sam se uclanio danas