Moze sa 300 da se prezivi, to je prelazni period kada ima visih prioriteta od mase i bf%.
Ja sam tu negde 600-800, nemogu da racunam kada ne znam koliko kostaju salate i gluposti.
SA 300 kinti moze da se prezivi DA ali ako hoces nesto da napravis nesto od sebe MORAS DA JEDES! zato ne drvite kur*u mnoggo nego lepo recite.a ne tu "ma meni je genetika mnogo dobro, znam ja sta treba da jedem nja nja nja...sve kad podvucem imam za hranu + mi ostane sa strane" ajde ne lupajte! ovaj @FILIP JOVANOVIC ko od stene da je odvaljen ima takmicarske ambicije ,a trosi 400 kinti dnevno - daj molim te..
pa ajde ,svi smo zajedno u ovom sportu ,na 1000 tema komentarisemo i slazemo se i SAD odjednom svima nam se kose misljennja oko toga koliko su nam troskovi za hranu..a sto kaze @PIRAT ,nego ko trosi 300 kinti dnevno na hranu ce sigurno da se na kraj pameti BAVI BODYBULIDINGOM ,rekreativno da ALI DA neko sa do jaja izgledom dodje i kaze da trosi toliko kliko trosi i tako izgleda je IRONIJA! i to nas upravo dovodi do bitne stvari - PARE!mene ne ljute ljudi koji izgledaju onako..prosecno,pa ajde kazu kao i trosimo toliiko ali brate do jaj asi gradjen i kazes da trosis neke male pare ,pa ja ne znam ko ce da proguta tu pricu.
@ZILE 88 - jel imas ti svoje slike ovde molim te?
? ako imas baci mi link moolim te. 4000 za 2 nedelje,to je 8000 na mesecnom nivou,to je 80e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa idem da skocim s pancevca odma' !! vidim i oblacis se na finim mestima ,znaci nije da NEMAS JEL DA?? doduse na tim mestima ima i jeftine robe ali ako neka osova kaze "da ce pre napuniti svoju pupu za 100 kinti sa pasuljem za ceo dan" onda mogu vise da te ocekujem u bloku 70 kod kineza nego u delty i USCU! tako da Srbine moj,nemoj te price...dosta treba za ovo i ne znam sto je STID reci.neko mora MNOGO MNOGO da ulaze u ovo da bi dobio nesto.jbg,jednostavno nema predispozicije za tako nesto i mora puno da jede ,5x vise u odnosu na ostale!a i ovi koji su genetski dobro predisponirani moraju isto,tako da ono.........ako si siromah ok - ali ako ne.nemoj te price.