Da sale slazem se,treba se baviti zdravim zivotom,i sto se tog aspekta tice bb nije los.
Medjutim svako ko bi i pokusao da ode u profesionlne vode bi video da nema leba,pogotovo kod nas.
Kao prvo mi smo svi amateri. Znaci takmicari amateri. Profesionalci su nesto drugo.. Za profesionalce moras da imas PRO licencu i onda ne mozes da se takmicis, za prvaka drzave, balkana, evrope i sveta. Mozes da se takmciis jedino na PRO takmicenjima.. Gde postoje i novcane nagrade..
A kao drugo vecina nas kao sto sam rekao se takmci iz entuzijazma i ljubavi prema ovom sportu. Ako gledate samo na taj nacin da nema nikakve koristi takmiciti se (sto je tacno), onda nemojte ni da ulazite u te vode.. Ako gledate da se takmicite iz aspekta bzinisa samo zbog novca, onda to nije to..
A u principu svi se mi snalazimo kako znamo i umemo.. Neko ima srece pa nadje po nekog sponzora, neko mozda radi kao personalni trener, neko drzi teretanu.. Svejedno.. Niko nas ne tera da se takmicimo i da trosimo ogromne pare, samo to zelimo..
Naposletku kad samo pomislim na sta sve ljudi trose pare, na kakve gluposti, odmah me prodje taj osecaj da se u BB trose pare..
Ljudi se drogiraju, alkoholisu, kockaju.. i trose mozda vise novca nego mi. Mene bukvalno nije zao ni jedan jedini dinar koji sam ulozio u sebe, a bukvalno dajem poslednju paru koju zaradim. Ranije kada nisam ni trenirao sam trosio mnogo vise novca na provod i na gluposti: alkohol, cigare, a sada makar zivim 10 x zdravije nego pre..
Mozda nije u svakom pojedinacnom slucaju ovako, ali ja sam izneo svoje misljenje, a verujem da ce se vecina i sloziti sa mnom..