jasno je meni sve
ali mi malo cudno da napises BELO NE RACUNAS U PROTEINE,pa usta ces da ih racunas...i kakve veze ima sto si gladan posle belog??
naravno da je bolje crveno meso,ali i belo je ok RADI
da me pogresno ne razumes,nemam nista protiv tebe cak naprotiv...ali mi cudno da napises tako nesto
p.s nisam stavio smajlije nego sam drzao upitnik pa je ispalo da sam stavio smajlije;)
i da..pa koliko ti unosis proteina na dan?
Porazgovaraj malo sa nekim PRO bilderom pa ces da vidis kakvo misljenje ima o belom mesu..
)))
Ne kazem da nema proteina, vise sam to rekao simbolicno, ali je daleko bolji izvor proteina iz crvenog mesa.
Za mene je belo samo nuzno zlo kada sam na dijetama..
Unosim oko 500-600 grama proteina.. Sto kroz cvrstu hranu (gde bas i ne briljiram, jer zabusavam, ali nadoknadjujem kroz suplemete)
Problem je sto ne unosim dovoljno UH kada sam u masi, jer me uvek strah da se ne umasnim previse, jer ko je jednom bio debeo, zna kakva je muka da se skine.. To znas i ti zar ne.. Ima tu jos problema, a to je zavisnost od facebook-a, nespavanje, moje godine (38).. Tako da generalno disciplina sto se hrane tice je na malom nivou..
Poz.. I ja za tebe imam veoma veliko misljenje, upravo zbog toga sto si naturalan, i perfektan u ishrani.. Koja je najvaznija od svega..