Citat: TanjicaNe bi verovao kolko ova mala teta klopa Nisam se od vazduha ugojila 8 kila A još uvek imam pločice na stomaku Nego samo zvuči monotono, stalno se vrti jedno isto. Sad sam baš radoznala. Moraću da probam da se tako hranim bar mesec dana, pa da znam o čemu pričam :wink:Aaaa, toga se ipak moramo prisetiti, a Pa dobro, zavisi sta jedes, ali ako si pogledala Milosev DVD, da ja ovde ne izmisljam toplu vodu, znas i sama zasto mi tako puno trpamo u sebe... P.S. Ako imas update, daj da vidimo
Ne bi verovao kolko ova mala teta klopa Nisam se od vazduha ugojila 8 kila A još uvek imam pločice na stomaku Nego samo zvuči monotono, stalno se vrti jedno isto. Sad sam baš radoznala. Moraću da probam da se tako hranim bar mesec dana, pa da znam o čemu pričam :wink:
Obicno u slike clanova i clanica foruma!Ili gresim!
Citat: dr_rapidP ja dnevno svaki dan pojedem: 200 - 300 gr piletine, 1 pastrmka (200gr), tuna u vodi (150gr), posni (250-500 gr, zavisi kako kad), whey + casein... i jos tu i tamo po nesto, sad da ne govorim o UH... 8O odakle ti pare , jbt :lol:btwmoj cale radi sa TOPIKO AD...on njima neku hemiju za ciscenje (formalin)a oni njemu meso (zato sto nemju da plate) tako da mi se piletina SMUCILA.ali evo sad su poceli da rade i svinjsko meso(znam...mast) ali moram malo da promenim....tako da ako nekom trebaju jeftini pileci fileti(paket) call me :lol:
P ja dnevno svaki dan pojedem: 200 - 300 gr piletine, 1 pastrmka (200gr), tuna u vodi (150gr), posni (250-500 gr, zavisi kako kad), whey + casein... i jos tu i tamo po nesto, sad da ne govorim o UH...