Evo ovako
nabavija sam onaj marketinski shit anabolic HALO od gore spomenutog proizvodaca, pise na njemu da se pije iza treninga ali ne pise dal se prije uzme PWM ili HALO
dosta sam cita forum i znam da su neke druge stvari puno bitnije sta i postujem jer sam ovo uzeja tek onako da probam
usput naNO Vapor nije nista posebno, kao sta mi nije ni x3m preload, po kojemu ne pljujem jer mi se cini da ja bas ni kreatin ne osjecam nesto posebno, pa tako ni to
razgovara sam sa g. Robertom koji je distributer za hr i covjek je skroz ok nastupio cak je i pita oce poslat nesto drugo o svom trosku i tako. ovom ga prilikom pozdravljam kao i g. Predraga
neznam sta da probam, a da ima neki efekt na moj organizam, proba sam i naNOx9 isto od muscletecha i u kombinaciji s PWMom (samo weider isolat i maltodekstrin) dao vrlo dobre rezultate, samo sta san ga proba nakon duge stanke (vise od 4mjeseca) pa neznam koliko je mjerodavno, ali je bija daleko najbolji pump (sta treing isa kraju misici su smao rasli) to je jedini proizvod od kojeg sam primjetija napredak, ali to je samo obican NO
Pa ovom prilikom pitam kako kombinirat PWM i HALO, ako neko ima iskustva ili je negdje procita
Hvala