Carwin: Poslao sam Lesnaru zahtjev na Facebooku, još uvijek čekam odgovor
I dalje je glavna tema svjetskih MMA medija borba Shanea Carwina i Franka Mira u kojoj je Carwin nokautom osvoji titulu privremenog UFC-ovog prvaka, kao i priliku protiv vlasnika teškaškog pojasa Brocka Lesnara.
Shane je za Fightline.com odgovorio na nekoliko pitanja o borbi protiv Lesnara koja bi se ubrzo trebala dogoditi.
"Sad se trebam vratiti u kolotečinu treniranja. Brock je velika opasnost zbog svoje brzine, rušenja i snage. On je zapravo vrlo sličan meni po dosta stvari i tko zada prvi pravi udarac, gotovo će sigurno pobijediti u borbi. Lesnar drži pravi pojas, onaj koji je bitan i to će biti u fokusu nakon što elaboriramo borbu s Mirom", objasnio je Carwin.
Na pitanje je li uopće razgovarao s Lesnarom nakon što se ovaj oporavio od bolesti, Shane odgovara: "Ne, ne znam previše o njemu i nemamo nikakav kontakt. Poslao sam mu zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, no još uvijek čekam odgovor."
Carwin se na kraju osvrnuo i na najboljeg od najboljih, Fjodora Jemelijanenka.
"Mislim da bi imao šansu, no sigurno je da je Fjodor na vrhu hranidbenog lanca", zaključio je privremeni prvak UFC-ove teške kategorije.
Marko Petrak
www.profightstore.com----------------------
Dobar je lik, realan za promjenu.